Hegesztőszemüveg hétköznapokon?
Mit gondolnátok arról, ha meglátnátok egy 16 éves lányt hegesztőszemüvegben az utcán?
Ilyesmire gondolok:
Sajnos nem Steampunk világban élünk :)
Amúgy nem lenne rossz egy olyan világ :D Ott én is hordanék ilyet ;)
Meglepődnék. :) Kicsit furcsa utcai viseletnek.
Van ilyen szemüvegem, gondoltam is rá hogy hegesztésen kívül máshoz is használjam, igaz motorozáshoz nyitott sisakban - ugye ennek a "szűrős" része felhajtható, alatta színtelen üveg van.
mosolyognék.
figyi én fekete lencsés védőszemüveget használok napszemüvegnek.
én ezt gondolnám:
wow, 16 éves lányon ilyet meglátnék tutira leszólítanám és bejelölném facebookon :DDD
én is ilyesmit horanék ha lenne :P
Szerintem merész. Én is steampunk-os vagyok. Egy ideje gondolkodtam, hogy készíteni kéne magamnak egy olyan goggle-t, aminek a lencserésze mögött is tovább húzódik a szíja, így a homlokom felett hordva tartaná a hajam. Tessék emberek, praktikus dolog is lehet ez. Ugyanazt a feladatot látja el - az én elképzelésemben -, mint egy hajráf, csak van benne egyéniség.
Bár igaz az is, amit előttem szóló mondott, hatalmas támadási felületet biztosít. Viszont, ha a hölgyemény a ruházatába is csempész egy keveset a viktoriánus korszak jellegzetességeiből, és ezt jól kivitelezi, szerintem inkább lesz egyéniség, mintsem egyszerűen különc ;)
Én mostanában szereztem be piros barett sapkát, amin jelvény helyett egy pónis kitűző van ( [link] ), én abban tervezek járni az utcán. :D
??/férfi
Leszólítanám és megkérném a kezét :D
Egyébként örülök, hogy vannak itthon is lányok, akik odavannak a steampunkért :) még többet belőletek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!