Magas lányok ti a hétköznapokon hordtok magassarkút?
Inkább télen hordok magassarkút illetve tavasszal, most van pár magassarkú bakancsom és nem hagyhatom veszni. Most úgy sincs pasim, hogy alkalmazkodnom kelljen.
180cm vagyok.
nem.. és ezért se járok el bulizni mert akkor kinéznének hogy jééé, egy zsiráf... :) magassarkúm természetesen van.
17/L 180cm.
176 cm vagyok, ma 11 centisben rohangáltam.
Általában azt hordok hétköznap, bár mondjuk olyan 7-8 centiseket, a 10-12 már nem annyira kényelmes, úgyhogy az 1 héten 1x vagy 2x csak.
175cm magas vagyok, most télen egy 7-8centis sarkú bakancsban járkálok. Imádom, és azt is, hogy megnéznek a magasságom miatt! :)
19L
Én 175 cm magas vagyok.. de volt már olyan hogy hallottam hogy a mögöttem jövő 2 srác mondta h milyen "colos" csaj.
Ami elég rosszul esik.. ezért ha felvennék egy magassarkút, na akkor mit mondanának el se tudom képzelni.:(
én hordok engem nagyon nem érdekel ki mit mond és 182cm vagyok
16/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!