Ez a ruha hordható hétköznapokon, városjárós, vásárolgatós, kávézós programokon is?
2012. jún. 14. 14:58
1/6 anonim válasza:
Hááát... nem hétköznapra való, de végül is felveheted, max kilógsz nagyon a többiek közül.
2/6 anonim válasza:
a H&M-esre gondolsz? A kékre, ugye? Azt hordhatod bárhová. Nagyon kellemes az anyaga, még hőségben is elviselhető.
3/6 anonim válasza:
Nekem nem tetszik ugyan, még a hosszú ruhát sem venném fel, de most ez lesz a divat.. ahogy érzed.
4/6 A kérdező kommentje:
Igen, a kékre gondoltam :) Köszi. Amúgy szeretek kilógni a tömegből, nem azt mondom, hogy mindenáron az egyediségre megyek és el vagyok alélva magamtól, hogy ú, de jól nézek ki, meg milyen egyedi vagyok, akkor nyilván nem (csak) a H&M-ben vásárolnék :) Viszont ha valahol megtetszik egy darab, akkor felveszem, még ha meg is bámulnak. Ma pl egy műbőr sötétkék szoknyában voltam, ami elöl végig cipzáros. Megnéztek, viszont nekem tetszik. Szóval akkor fel lehet venni hétköznapra is :)Köszönöm!
Főleg, hogy most divatosak a maxiruhák, ez kicsit meg van bolondítva az asszimmetriájával.
2012. jún. 14. 15:24
5/6 anonim válasza:
Ha nem csak a Sparba szaladsz le,akkor nyugodtan felveheted egy csajos napra is.:))
6/6 A kérdező kommentje:
Hát, nem oda gondoltam, haha :) Köszi neked is! :)
2012. jún. 14. 19:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!