Nő létemre utálom, hogy minden cipőben olyan kicsi a lábam. Mit ajánlotok, mit hordjak, hogy kiküszöböljem ezt a problémát?
Pedig ezzel nem nagyon tudsz mit csinálni.
Max annyit,hogy akkor nem hordasz balerinát,hanem mondjuk valamilyen vastagabb talpú szandált(mostanában amúgy is divat volt),bár ez attól függ,hogy a te ízlésedbe ez mennyire fér bele.
A hegyes orrot szerintem kerüld,mert nagyon ízléstelen és mostanában csak egy bizonyos réteg hordja.(ráadásul nagyon csúnyán tönkreteszi a lábadat pár év alatt)
Én ugyanígy vagyok vele! Átmeneti időszakban régebbi típusú deszkás cipőt hordok, most nyáron szintén régebbi túraszandált (az újak közt elég sok a nagyon nőies, lehet hogy érdemes a férfi modellek közt nézelődni). Esetleg Crocs papucs, vagy hagyományosabb Scholl/Birkenstock.
Nőiesebb darabok közül a kicsit vastagabb talpú, zártabb darabokat szeretem ilyesmit
Na, hogy válaszoljak a kérdésre:)
38-as a lábam, 162 cm magas vagyok. Oké, hogy egy nőnél általánosságban ez a méret elfogadott, de én nem tudom ezt tenni. Alapból nem túl nőies a stílusom, így szerintem jobban érthető a "problémám":)
Várom a további hasznos válaszokat!
Nekem a 171 cm-es magasságommal van 38-as lábam és néha úgy érzem hogy baromi nagy:D
Szerintem válassz vastagtalpú szandálokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!