Hol kapok magamra bikinit, ha alulra nagy (obb) méret kell, de a mellem viszonylag kicsi?
Ha nagyméretű bikinik között keresek, akkor az én kis B kosaras mellemre nincs is felső. Nem értem, hol van az megírva, hogy egy nagyobb fenekű nőnek csak hatalmas melle lehet, de így elég nehéz bikinit keresni. Főleg, hogy azért az alsójának a szabása nagyon nem mindegy, jó lenne, ha magas dereka lenne, mert két gyerek után nem túl feszes a hasam alja, azt szívesen eltakarnám.
Tudtok olyan webshopot linkelni, ahol találok ilyen bikinit? Nagyobb alsórész, de kicsi kosárméretben is van hozzáillő felső.
itt a nagyobb méretek közt tudsz alsót keresni, a normál méretnél meg hozzá passzoló felsőt. remélem találsz olyat ami tetszik:)
Ajánlgatjátok neki a H&M-et aztán jelenleg 1 db magas derekú bikini alsó van a webshopban...:D
Nem tudom, külföldi oldal szóba jöhet-e, de asos-on rengeteg ilyen van:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!