Hol kapok magamra bikinit, ha alulra nagy (obb) méret kell, de a mellem viszonylag kicsi?
Ha nagyméretű bikinik között keresek, akkor az én kis B kosaras mellemre nincs is felső. Nem értem, hol van az megírva, hogy egy nagyobb fenekű nőnek csak hatalmas melle lehet, de így elég nehéz bikinit keresni. Főleg, hogy azért az alsójának a szabása nagyon nem mindegy, jó lenne, ha magas dereka lenne, mert két gyerek után nem túl feszes a hasam alja, azt szívesen eltakarnám.
Tudtok olyan webshopot linkelni, ahol találok ilyen bikinit? Nagyobb alsórész, de kicsi kosárméretben is van hozzáillő felső.
Köszönöm szépen az ötleteket, a H&M valahogy nem is jutott eszembe, csak kimondottan fürdőruha és/vagy fehérnemű webshopokat néztem. Külföldi is szóba jöhet, azzal csak az az egy a bajom, hogy ha mégsem jó a méret, elég hosszadalmas a csere.
Kedves hármas: Szerintem nem ezt kérdeztem, és köszi, de életmód tanácsokat sem kértem, ha jól emlékszem. De ha érdekel: két hónapja szültem a kisebbik gyerekemet, szoptatás mellett pedig nem fogok nekiállni intenzíven sportolni. De amúgy meg bármilyen hihetetlen, én jól is érzem magam így, és a jelenlegi alkatomra kerestem bikinit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!