Szerintetek boxert vagy fecskét hordjak?
A boxerre szokták mondani, hogy egészségesebb, mert a golyóidat nem tartja közel a testedhez, ami a spermáidat valamennyire túlmelegíti. Ebben lehet igazság, de ráér az ember gyerekvállalás előtti hónapokban boxerre váltani.
Én fecskét hordok, mivel kényelmesebbnek tartom.
Nyilván a ruházkodástól is függ. Szűk nadrágokhoz a fecske jó, bő nadrágokhoz a boxer.
Amúgy szerintem nincs e.ü.-i jelentősége, a fecske hordás nem azt jelenti, hogy összepasszírozom a herémet.
Én csak sportbokszert hordok, néha van, hogy farmer alá nem veszek alsót, de akkor az egy használat után megy a mosásba.
"Fecske jelegű fazon iszonyú a leányok többsége szerintem is. Amúgy megszokás kérdése mi a kényelmes. Nekem anyám alsós koromban olyant vett, de két hét alatt már a bokszer volt a kényelmes, és 13 évesen meg rátaláltam a sportbokszerre. Azóta kikopással átálltam erre. A sport bokszer a legegészségesebb mert ott laza a hol kell, és ott tart meg hőt jéger nélkül ahol a lábszár és comb hideg már sok lenne; mondjuk van jégerem is, olyan is ami hosszú alsó. Ahhoz fehérneműből, nekem csak zokni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!