Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Szerintetek boxert vagy...

Szerintetek boxert vagy fecskét hordjak?

Figyelt kérdés
nekem mindkettő kényelmes és csak azért kérdezrm meg hogy melyik az egészségesebb, meg csak azért hogy ti mit javasolnátok...és ne ìrjatok légyszi olyat hogy amelyiket akarod meg amelyik kényelmes inkább ìrjátok le hogy szerintetek melyiket és miért és ìrjatok tanácsokat

2016. aug. 1. 13:39
 1/7 anonim ***** válasza:
59%

A boxerre szokták mondani, hogy egészségesebb, mert a golyóidat nem tartja közel a testedhez, ami a spermáidat valamennyire túlmelegíti. Ebben lehet igazság, de ráér az ember gyerekvállalás előtti hónapokban boxerre váltani.

Én fecskét hordok, mivel kényelmesebbnek tartom.

2016. aug. 1. 13:58
 2/7 anonim ***** válasza:
33%
A boxer szerintem sokkal jobb, a fecske nekem nem tetszik, taszito. Apukam jut rola eszembe. (Mar ha szamit egy lany velemenye) :)
2016. aug. 1. 14:02
 3/7 anonim ***** válasza:
73%
Nem tudom mi az egészségesebb, de szerintem kb egy szint, csak másképp. De nekem a boxer nem tetszik... így nőként.
2016. aug. 1. 14:07
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Nyilván a ruházkodástól is függ. Szűk nadrágokhoz a fecske jó, bő nadrágokhoz a boxer.

Amúgy szerintem nincs e.ü.-i jelentősége, a fecske hordás nem azt jelenti, hogy összepasszírozom a herémet.

2016. aug. 1. 14:52
 5/7 anonim ***** válasza:
73%
én színes fecske alsó hordok, mert kényelmes, kevésbé leng a méretem benne illetve feszülős nadrág alá nekem ez volt a tökéletes választás, mert nem a boxer szára gyakran felgyűrődött
2016. aug. 1. 15:29
 6/7 BiTOPro97 ***** válasza:
0%

Én csak sportbokszert hordok, néha van, hogy farmer alá nem veszek alsót, de akkor az egy használat után megy a mosásba.

"Fecske jelegű fazon iszonyú a leányok többsége szerintem is. Amúgy megszokás kérdése mi a kényelmes. Nekem anyám alsós koromban olyant vett, de két hét alatt már a bokszer volt a kényelmes, és 13 évesen meg rátaláltam a sportbokszerre. Azóta kikopással átálltam erre. A sport bokszer a legegészségesebb mert ott laza a hol kell, és ott tart meg hőt jéger nélkül ahol a lábszár és comb hideg már sok lenne; mondjuk van jégerem is, olyan is ami hosszú alsó. Ahhoz fehérneműből, nekem csak zokni kell.

2016. aug. 3. 18:19
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem a fecske az ideálisabb, mert jobban tart, nem gyűrődik fel, ahogy a boxer alja, így nap közepe-vége felé sem zavar.
2016. aug. 4. 10:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!