Milyen ruhákat hordjak 17 évesen ha vékony vagyok és nincs nagy mellem?
Figyelt kérdés
2015. aug. 22. 00:02
3/7 A kérdező kommentje:
Köszi,de én nem érzem így. Pl. Magassarkút se tudok hordani,mert nem tudok benne járni. És azt se tudom mi az én stílusom. Inkább az ilyen visszafogottabb és nőiesebb ruhák jönnek be,de nem tudom hol lehet olyanokat venni.
2015. aug. 22. 17:27
4/7 anonim válasza:
Akkor magassarkút ne vegyél - amúgy is utálom :D - és javaslom a színes póló + farmer kombót! ;)
5/7 anonim válasza:
Nézz be az árkádba v. plázába, ami tetszik próbáld fel esetleg kérd az eladó segítségét:)
6/7 anonim válasza:
Lényegében bármit, találd meg a stílusod! Egyébként nekem a tetszik a vékony testalkat és a kisebb mell. Nem tetszik a nagy, de ez ízlés kérdése. Ahogy az is, hogy szép-e a vékony vagy sem
Magassarkúban pedig nem valami praktikus szerintem járkálni. Főleg mostanában. (eső, sár) Télről nem is beszélve! Bár rajtam nem igen volt, mivel fiú vagyok és sok tapasztalattal nem tudok szolgálni xD Én azt mondom, jobb a lapos, vagy bármi más. Nem vagyok odáig a magassarkúért.
Nézegess sztárokat, modelleket és rakd össze magadnak. Illetve próbálgass ruhákat. (azt viszont saját tapasztalatból tudom mondani, ha valami jól áll, csak nem annyira megszokott azt furának érezhetjük elsőnek)
De lehetőleg a trapéz farmert és ilyeneket kerüld :D
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm:)
2015. aug. 23. 03:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!