Titeket nem dühít, mikor a vékony lányok elviszik a nagyobb méretű ruhákat?
Engem minden dühít. Ha valaki a saját méretét veszi, az is, ha más méretét, az is. Ne vegyen meg senki semmit, jusson nekem mindenből! mozgalom alapítótagjaként elhiheted, hogy nem túlzok.
Igazából amúgy ha jól érzik magukat a nagyobb méretben, akkor vegyék meg a nagyobbat. Emiatt nem fogok dühöngeni és titokban irigykedni.
Tényleg egy ilyen pitiáner dolog dühít?
Az nem hogy milyen nyomor van nagyon sok helyen a Földön, hogy mennyi baleset és haláleset történik a világban naponta? Mennyi katasztrófa éri az embereket egy-egy földrengés vagy cunami alkalmával? Nem dühít hogy az emberek egymást lopkodják mert egyik szegényebb mint a másik?
Alapvetően ha hordja, az jó, nem? Az sokkal bosszantóbb, ha a kislánya babaruhájának viszi felszabni álmaid szoknyáját.
Igen, tudom, plus size ruhákat venni nagyon nehéz. De itt még gondolom a 12-14ről van szó, nem a 20 körüliekről...na olyat tényleg nehéz és drága venni, különösen ha még pénzed sincs rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!