Mit tegyek, hogy elfogadjam magam? Nagyobb legyen az önbizalmam? Vékonyságom miatt utálom a testemet. 75/60/83 a méreteim.170cm 47kg. inkább 70/A-s melltartót hordok 22/L
Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy gyerektestbe vagyok zárva. Mióta tudomásul vettem (kb 16 éves koromtól) hogy nagyon vékony vagyok, nem bírok vele megbékélni. Sok mindent kipróbáltam már (béres csepptől kezdve, kondi és tömegnövelés) de semmi sem segített. Suliban nagyon sokat csúfoltak (elöl deszka, hátul léc, csonti. Mikor vkivel megismerkedem egyből azzal kezdi, hogy Úristen milyen vékony vagy. Rendesen eszem, sportolok is (hobby szinten). Tudom, hogy már nem tudok változtatni a testalkatomon. Egyszerűen képtelen vagyok akár 2-3 kg-t is hízni.
Az a baj h minden nap megkapom a nem túl kedves jelzőket a vékonyságomra. Párkapcsolatot nem is merek elkezdeni amíg kicsit meg nem békélek magammal.
pedig ez még nem a világ vége. sokan szeretik a vékony lányokat. hozzáállás kérdése az egész.
én is egyébként arányaiban olyan vékony vagyok mint te, de b-s melltartót hordok:)
rájöttem, hogy a legtöbb negatív jelző a testesebbektől jön, akik fogynának, de inkább a zabálást választják.
tehát leginkább irigység.
rengetegen élnek úgy, hogy bűntudattal esznek, és folyamatosan figyelniük kell, hogy hogyan étkezzenek, nehogy jobban elhízzanak.
érezd magad szerencsésnek, hogy nem kell mindig azzal törödnöd hogy mit eszel, és mennyit mozogsz. és ha nem lehet változtatni, akkor minek mérgelődni, hidd el mások örülnének ha lehetnének ilyen vékonyak.:)
dugj egy nagyot valakivel :D
amúgy meg inkább legyél vékony mint kövér.
ezekkel az adatokkal amúgy minden ok.
ismerősöm 182cm és 55kg, vékony ugyan, de egészségesen vékony.
Függ amúgy hogy az a 47, milyen arányban oszlik el, meg hogy zsír vagy izom :) Mutass esetleg képet, és elmondjuk hogy jó vagy-e.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!