Mit tegyek, hogy elfogadjam magam? Nagyobb legyen az önbizalmam? Vékonyságom miatt utálom a testemet. 75/60/83 a méreteim.170cm 47kg. inkább 70/A-s melltartót hordok 22/L
Egyszerűen nem tudom elfogadni, hogy egy gyerektestbe vagyok zárva. Mióta tudomásul vettem (kb 16 éves koromtól) hogy nagyon vékony vagyok, nem bírok vele megbékélni. Sok mindent kipróbáltam már (béres csepptől kezdve, kondi és tömegnövelés) de semmi sem segített. Suliban nagyon sokat csúfoltak (elöl deszka, hátul léc, csonti. Mikor vkivel megismerkedem egyből azzal kezdi, hogy Úristen milyen vékony vagy. Rendesen eszem, sportolok is (hobby szinten). Tudom, hogy már nem tudok változtatni a testalkatomon. Egyszerűen képtelen vagyok akár 2-3 kg-t is hízni.
Az a baj h minden nap megkapom a nem túl kedves jelzőket a vékonyságomra. Párkapcsolatot nem is merek elkezdeni amíg kicsit meg nem békélek magammal.
pontosan ugyanilyen problémáim vannak, mint neked. jó, a pasikkal még nem foglalkozom túlzottan a korom miatt(14). 175 cm vagyok és 51-2 kg. hidd el, a fiúk 70 százaléka nagyon szereti a vékony, magas lányokat. akik csúfoltak, leginkább irigységből mondják. ha szép arcod van, a modellkedéssel is próbálkozhatnál, ott rengeteg önbizalmat tudnál begyűjteni:)
és.. lehet, hogy hülyeségnek hangzik, de én azt szoktam csinálni, amikor már szinte az összes önbizalmam elvesztem, hogy fördőruciban megállok a tükör előtt és pozitív jelzőkkel illetem magam:D pl. nagyon szép vagyok, karcsú, formás stb:D
a melled miatt meg ne aggódj. nagyon sok fiú nem szereti a bögyös lányokat. szerintem sem túl előnyös a nagy mell. ha nagyon nem tudsz megbékélni a melleddel, vegyél fel kicsit nagyobb melltartókat(75-80a-b).
a lényeg, hogy fogadd el magad! hidd el, hogy nagyonis csinos az ilyen alkat! :))
remélem tudtam segíteni:) 14L
utolsó válaszoló köszönöm szépen :) ezt majd kipróbálom :)
a modellkedés...több céget is néztem itt neten, de mindenhol az 173-175 a minimum magasság. Tehát elméletileg lecsúsztam róla 3cm-rel, de még nem próbáltam a jelentkezést.
Azok közül akik "beszólnak" 85-90%-ban vagy a szumó alkatúakat zavarja ha valaki vékony, vagy azokat akiknek valami önbizalom hiánya van. Mivel mindent más dolgokhoz viszonyítunk és nem önmagukban nézzük, bizonyos tulajdonságok leszólasa(főleg ha ebben más is egyetért) tudatalatt önbizalomnövelő hatású. A maradék 10-15%nak meg nem jössz be.
Egyébként nekem például bejönnek a vékony csajok, és nem zavar ha valakinek nincsenek hatalmas mellei, de biztos nem csak ez alapján döntök. Szard le mit mondanak, én is azt teszem csak az élet más területén. Persze ez csak egy vélemyény, te döntesz, nem kell másokra hallgatnod, rám sem. Hallgass magadra.
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!