Mit gondoltok arról, hogy 14 évesen nem hordok melltartót? Szerintetek is "gáz"?
Figyelt kérdés
Még olyan sport topot is csak hébe-hóba, de minek ennyi idõsen. Olyan kényelmetlen! Csak tesire veszek fel.2013. febr. 13. 14:21
1/11 anonim válasza:
Attól függ, hogy mekkora a melled.
Nekem 14 évesen már 85/D-s volt, elég gáz lett volna, ha nem veszek fel melltartót.
2/11 anonim válasza:
Ha már elkezdett nőni a melled, akkor nem ártana, de ha valóban kényelmetlenül érzed magad benne akkor még várj vele. De egyszer úgy is el kell kezdened hordani.
3/11 A kérdező kommentje:
Elég lapos vagyok szerintem. Oldalról kb. 4-5 centit áll ki. Elkezdtem hordani nem arról van szó. Csak éppen akkor veszem föl amikor muszáj..például most is van rajtam, mert mindjárt megyek ballagási ruhapróbára.
2013. febr. 13. 14:36
4/11 anonim válasza:
A pici cici is tud lógni :) Az a gusztustalan...
5/11 anonim válasza:
Hát ekkora mellre semmi értelme melltartót venni. Nekem sincs nagyobb, de én felnőtt vagyok. Én sem hordok melltartót, mert ugyan minek ha nincs is mit tartani benne...
6/11 anonim válasza:
Ha nincs nagy melled, akkor felesleges a melltartó.
7/11 A kérdező kommentje:
Az a gáz, hogy az osztályban boldog-boldogtalan hord akinek nincs semmilye (tényleg!) az is. Meg már szinte mindenki push-upot hord. Nálam egy évvel nagyobb kislányok tolják föl a nyakukig a mellüket amibõl 10% az igaz a többi meg zokni+push up. Aztán posztolgatják a képeiket mindenhol és még õk vannak felháborodva, hogy mindenki rájuk ír. Ebbõl meg nem kérek!
2013. febr. 13. 15:29
8/11 anonim válasza:
Írtad, hogy még nincs nagy melled, így nem kell szerintem sem. Olyan ruhákhoz vegyél csak fel, ahol a mellbimbó átüt. Nekem a mai napig baromi kényelmetlen, és utálom :) Amint hazaérek, már hámozom is le magamról. Amúgy meg azt nem értem, hogy minek minden boldog-boldogtalan embernek a push up melltartó. Na az 1000m-ről látszik. Akkor hord, ha akarod!
24/l
9/11 anonim válasza:
Oké, hogy nem hordasz (én is csak kevéssel a 15. szülinapom előtt kezdtem el), de ne szóld le azt, aki -bár nem igazán lenne rá szüksége- hord. Szörnyen zavaró tud lenni az a kevés is. Lehet, hogy számodra nem az, de attól még lehet, hogy valaki abban érzi jól magát.
10/11 anonim válasza:
(Persze azért "alig-mellre" push-up és a zokni túlzás szerintem is(Ennél a mellméretnél gyakorlatilag ugyanaz a kettő))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!