Mit gondoltok, hordjak melltartót?
Igazából kicsit szégyenlem, nem is szeretnék oltogatást, csak véleményt, megértést.
Lapos vagyok, nincs semmi mellem, és ez engem eléggé bánt, mindenkinek nagyobbja van nálam ( hord is melltartót), és olyan idétlennek érzem magam.
Arra gondoltam, hogy a legkisebb melltartót felveszem, hogy egy picit teltebbnek tűnjön.
Mit gondoltok, várjak még kitudja meddig (későn érő tipus vagyok), vagy felvegyem?
Mindegyhányéves/L
Hm?
15
vannak olyan melltartók, amik kisebb mellű lányokra vannak tervezve.
egyébként ne bánkódj, képzeld nekem középiskola 3.jában indul növekedni a mellem. és most 22 évesen 80B a mellem.
szval ne aggódj. :D
sztem simán vehetsz olyan melltartót, egy kis magabiztosságot kölcsönöz :D
hát, még messze vagy a végleges mérettől, lehet hogy a többieknek sincs melle, csak melltartója.. nekem volt egy osztálytársam, zoknit rakott a melltartójába:D 27/L.
szerintem, ha nincs melled melltartó sem kell, esetleg top vagy trikó.. és nyugi, meg fog nőni;)
Kedves utolsó, neked nem volt önbizalom-hiányod?
De legalább neked megnőtt szép nagyra, még ha későn is :)
Bocsi, előző az utolsó előttinek szólt.
Hát remélem is, hogy még nőni fog. :(
25 évesen nekem 75/AA mellem van, ennél egy fiúnak is nagyobb szinte. Engem sosem zavart, ettől nem leszek kevesebb mint mások, se csúnyább. Legalábbis a pasiknak tetszek szóval nagy gond nem lehet.
Ha neked sincs melled akkor felesleges a melltartó. Szerintem kényelmetlen lenne. Legfeljebb hordj sportmelltartót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!