Szerintetek ha nem hordanék melltartót? Ti mit gondoltok erről?
Sajnos elég kicsik a melleim. Kb olyan,mint Kate Moss-nak.
Nagyon utálok felvenni melltartót. De ha belegondolok,hogy anélkül meg azért bámulnának meg mert kb semmi mellem nincs...
Egyáltalán aki ilyen kismellű,annak mit érdemes felvennie??Valamiylen topot vagy mit?
Én utálom a melltartót! Legszívesebben melltartó égetést végeznék.
A kis mell lehet nagyon szexis. Lehet hogy megnézik, de ebben pont ez a jó. Szerintem, csak póló, vagy blúz é stop. És kész.
Hadd bámuljanak!Legyen egy jó napjuk :)
Nem azt nézik, hogy kicsi, hanem tetszik a mellbimbód. 40 alatt nyugodtan rakd ki.Ebben ez a jó. 40 felett vegyél egy kis topot alá.
ha kicsik a melleid hordj cicifixet inkább. és nem azért bámuljuk meg a kis melleket mert tetszenek, egyik pasinak sem tetszik be ha nagyobbak a saját mellei mint a barátnőjéé.
ti sem szeretitek fordítva a kis méretet... és kinevetitek ha valamelyik pasinak kicsi.na hát akkor meg? mi sem vagyunk mások, gáz a kis mell, legalább turbozd fel
Nem tudom utolsó te hol élsz.
De én pl és a normális lányok(akikkel valószínűleg eddig életedben nem igen találkoztál) nem nevetik ki a kis méretet férfiaknál. Miért nevetném ki? Ilyenkor jól vagy mikor ilyeneket írsz?
Gáz a kis mell- Tudod inkább te vagy a gáz, és tudod miért? mert te neveted ki azt akinek ezt adta a ' természet ' Sajnos kettőnk közül inkább te vagy a gázabb, mert én legalább tudok emberien viselkedni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!