Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit gondoltok, hordjak melltar...

Mit gondoltok, hordjak melltartót?

Figyelt kérdés

Igazából kicsit szégyenlem, nem is szeretnék oltogatást, csak véleményt, megértést.

Lapos vagyok, nincs semmi mellem, és ez engem eléggé bánt, mindenkinek nagyobbja van nálam ( hord is melltartót), és olyan idétlennek érzem magam.

Arra gondoltam, hogy a legkisebb melltartót felveszem, hogy egy picit teltebbnek tűnjön.

Mit gondoltok, várjak még kitudja meddig (későn érő tipus vagyok), vagy felvegyem?

Mindegyhányéves/L

2010. jan. 14. 20:52
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
75%
szerintem a sima melltartó is formát ad valamennyire a kis melleknek. szóval én a melltartó hordás mellett állok.
2010. jan. 14. 23:02
 12/21 anonim ***** válasza:
100%

a válaszaidból ítélve szimpatikus és okos lány vagy.

neked nemérdemes ilyenen bánkódni és "hülyét" csinálni magadból, hogy kitömött melltartóban jársz. nemis csak a más tollával való ékeskedés miatt, hanem azért, mert hidd el, észre lehet azt venni, ha a melltartóban nem a melled van. másrészt meg elég feltűnő h tegnap még lapos voltál, mamegmár megnőtt a melled. ne tedd ki magad nevetség tárgyává, szimpatikus lány vagy, nemérdemled ezt, és főként nem az ilyen lányoknak való ez mint te, h kitömjék a melltartójukat.

nekem 15 évesen nemis volt mellem. valami látszott már, de azt közel sem lehetett mellnek nevezni. nemis hordtam melltartót sosem. 17-18 éves koromra már megnőtt akkorára h már mellnek lehessen szólítani, de melltartót továbbra sem hordtam. és hidd el, a fiúknak sokkal jobban bejött az, h jé azon a csajon nincsen melltartó, mint az aki mindenféle push up-okkal tolta fel a nyakáig a melleit. én mindig csak top-okat hordtam a póló alá. 20-21 évesen kezdtem el melltartót hordani, mert rájöttem h miért van mindig olyan melegem nyáron :D mert mindig 2 felső volt rajtam :D

most 24 vagyok, és hidd el, vannak melleim. nem óriásiak, de szép kerekek, feszesek és formásak. ezt mégcsak nemis én találtam ki, hanem az eddigi pasijaim szájából születtek ezek a megállapítások. de egyébként énis megvagyok velük elégedve, amúgy 75/b-sek. és sztem én vagyok azon kevés nők egyike, akik a kisebb mellükkel teljesen megvannak elégedve.

tedd teis ezt, hidd el, ahogyan nősz majd fel, egyre kevésbé fog az számítani h mennyire vannak a nyakadban a feltolt melleid. és egy kisebb mellett is nagyon szépen kilehet emelni. ne aggódj, megfog nőni. sztem neked még nagyobb is van, mint nekem volt a te korodban.

2010. jan. 14. 23:46
 13/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha attól jobban érzed magad, viselj melltartót, de ne ilyen nagy push-up melltartót, mert az tényleg furi lenne, ha egyik napról a másikra hirtelen megnőne. :) De van olyan melltartó is, ami egy picit vastagabb a sima sportmelltartónál, de nincs benne plussz szivacs alul, az egész talán csak egy fél centivel vastagabb, mint az egyrétegű. Huhh, kicsit hülyén magyaráztam el, sebaj, ha bemész egy ruhaboltba vagy fehérnemű boltba, tuti találsz olyat. :) Attól lehet, hogy magabiztosabbnak éreznéd magad, és nem is lenne feltűnő a dolog.
2010. jan. 15. 10:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

16/L.másodikos vagyok a mellméretem alig nagyobb mint neked tuti.mégis tolonganak értem a fiúk.nem nagyképűségből mondom,pusztán senkit sem érdekel a mellméretd szerintem,csak maga a kisugárzás.Én sem hordok melltartót,csak kis sportmelltartót,és tökéletes.

tedd ezt! :)

2010. jan. 15. 10:18
 15/21 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Hát leírok az esetemet, remélem ez megvigasztal: nekem sincs nagy mellem, 19 vagyok, és most van 75-80/B. Hát 15 évesen nekem sem volt szinte semmi. De képzeld, volt egy olyan esetem 1-2 éve, hogy elszakadt a melltartóm, egy bevásárlóközpontban, és pont egy jó testhezsimulós fölső volt rajtam. Úgy voltam vele, hogy most nem fogok ezért melltartót venni, úgyhogy fogtam kidobtam azt, ami rajtam volt (push up melltartó...), és anélkül mentem. Hát először tök cikinek éreztem, főleg, hogy a mellbimbóm rendesen kinyomta a fölsőt, aztán észrevettem, hogy minden pasi csorgatja a nyálát. Hát azóta nyáron nem hordok melltartót, és még gy rossz szót nem kaptam, úgyhogy ne búsulj! Légy büszke arra is, ami van, és különben is, lehet, hogy még nőni fog!
2010. jan. 15. 11:08
 16/21 anonim ***** válasza:
*leírom
2010. jan. 15. 11:08
 17/21 anonim ***** válasza:
42%
vegyél AA-at és tömd ki szilikon betéttel és rögtön lesznek domborulataid
2010. jan. 15. 14:39
 18/21 anonim ***** válasza:
Szerintem ne hordj! Majd eljön annak is az ideje!!
2010. jan. 15. 15:57
 19/21 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat, némelyik igazán megnyugtatott, és úgy döntöttem, várok még ameddig kell :)
2010. jan. 16. 08:34
 20/21 anonim ***** válasza:
Szía!! énis 15 éves vagyok és nekem sincs túl nagy mellem. Ilyen típus vagyok, anyukámnak is későn nőtt meg, viszont szép nagy lett. (na ez egy kicsit hülyén hangzik xD)..mindegy.szóval én hordok "melltartót"- mert ezt nem hiszem hogy annak lehet nevezni x)- olyan, hogy nagyon kicsi, ilyen "direkt tiniknek" fajta, és ez nekem nagyon jó. Először amikor megvettem nagy volt, mostmár nőtt anyit a mellem, hogy kezd kicsi lenni, és van benne dekoltázsom. Am: engem is szeretnek a fiúk.( most épp az a bajom, hogy nem tudom melyiket válasszam =P).. Szerintem ezen nem múlik semmíí...*A kisugárzás számít!*
2010. jan. 17. 18:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!