Mit gondoltok, hordjak melltartót?
Igazából kicsit szégyenlem, nem is szeretnék oltogatást, csak véleményt, megértést.
Lapos vagyok, nincs semmi mellem, és ez engem eléggé bánt, mindenkinek nagyobbja van nálam ( hord is melltartót), és olyan idétlennek érzem magam.
Arra gondoltam, hogy a legkisebb melltartót felveszem, hogy egy picit teltebbnek tűnjön.
Mit gondoltok, várjak még kitudja meddig (későn érő tipus vagyok), vagy felvegyem?
Mindegyhányéves/L
a válaszaidból ítélve szimpatikus és okos lány vagy.
neked nemérdemes ilyenen bánkódni és "hülyét" csinálni magadból, hogy kitömött melltartóban jársz. nemis csak a más tollával való ékeskedés miatt, hanem azért, mert hidd el, észre lehet azt venni, ha a melltartóban nem a melled van. másrészt meg elég feltűnő h tegnap még lapos voltál, mamegmár megnőtt a melled. ne tedd ki magad nevetség tárgyává, szimpatikus lány vagy, nemérdemled ezt, és főként nem az ilyen lányoknak való ez mint te, h kitömjék a melltartójukat.
nekem 15 évesen nemis volt mellem. valami látszott már, de azt közel sem lehetett mellnek nevezni. nemis hordtam melltartót sosem. 17-18 éves koromra már megnőtt akkorára h már mellnek lehessen szólítani, de melltartót továbbra sem hordtam. és hidd el, a fiúknak sokkal jobban bejött az, h jé azon a csajon nincsen melltartó, mint az aki mindenféle push up-okkal tolta fel a nyakáig a melleit. én mindig csak top-okat hordtam a póló alá. 20-21 évesen kezdtem el melltartót hordani, mert rájöttem h miért van mindig olyan melegem nyáron :D mert mindig 2 felső volt rajtam :D
most 24 vagyok, és hidd el, vannak melleim. nem óriásiak, de szép kerekek, feszesek és formásak. ezt mégcsak nemis én találtam ki, hanem az eddigi pasijaim szájából születtek ezek a megállapítások. de egyébként énis megvagyok velük elégedve, amúgy 75/b-sek. és sztem én vagyok azon kevés nők egyike, akik a kisebb mellükkel teljesen megvannak elégedve.
tedd teis ezt, hidd el, ahogyan nősz majd fel, egyre kevésbé fog az számítani h mennyire vannak a nyakadban a feltolt melleid. és egy kisebb mellett is nagyon szépen kilehet emelni. ne aggódj, megfog nőni. sztem neked még nagyobb is van, mint nekem volt a te korodban.
16/L.másodikos vagyok a mellméretem alig nagyobb mint neked tuti.mégis tolonganak értem a fiúk.nem nagyképűségből mondom,pusztán senkit sem érdekel a mellméretd szerintem,csak maga a kisugárzás.Én sem hordok melltartót,csak kis sportmelltartót,és tökéletes.
tedd ezt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!