össze vagyok zavarodva, nem tudom mit hordjak, mi áll jól nekem :/ egész életemben szivattak, mert vékony vagyok szerintetek 167 cm és 40 kg, az nagyon vékony? és milyen ruhákat hordjak?
Ilyen vagy ehhez hasonló ruhák, bikinim amik fodrosak adnak egy kis alakot (:
Annyira nem vékony, de ha mondjuk híznál 5 kilót, szerintem már jobban néznél ki. :)
A ruhaválasztásnál figyelj arra, hogy ne feszüljön rajtad túlságosan a ruhád, mert akkor kilátszik a bordád és a medencecsontod (már ha olyan típus vagy, ha nem, akkor nem nagy baj, ha feszül). Viszont abba a végletbe se menjél bele, hogy bőt hordasz bővel, mert akkor úgy nézel ki, mint aki nagyon menő akar lenni, vagy akinek nincs önbizalma, és nem szereti a testét. Nyugodtan hordjál olyan ruhákat, amik nőiesítik az alakodat - persze a jó ízlés határain belül. Ha rákeresel erre: ,,kövérítő ruhák", egész biztosan sok találat lesz, ezekből szemezgethetsz tetszés szerint. És a saját legjobban bevált módszerem is leírom; vegyél fel egy lengébb overallt, abban mindenki meg fog dicsérni téged, hogy milyen jó az alakod.
Vékony,de az nem feltétlenül baj.
Szerintem pl. a hastoppok pont csak az ilyen nagyon vékony lányoknál jók.
Szerintem abszolút normális, csak irigyek :)
Én 166cm és 46kg vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!