Van egy mountain bikeom, rendes gumival rajta és azt ki lehet cserélni vékonyabbra? Olyasmire mint egy országúti kerékpáron lévő. Ha igen, hogy? Egész kereket kell vagy csak a gumit? Segítene a gyorsabb haladás érdekében a vékony gumi?
Figyelt kérdés
2015. jún. 11. 18:42
1/3 anonim válasza:
Szia!
Azt, hogy mennyire keskeny vagy széles gumit lehet a kerékre rakni, a felni szélessége határozza meg. Valószínűleg lehet valamivel keskenyebbet rárakni, de olyan keskenyet, amilyen az országútikon van, valószínűleg nem lehet. Ha terepen is meg aszfalton is használod a biciklid, akkor tarthatsz otthon két kerékszettet, úgy viszonylag kényelmes cserélni.
Ha valamivel keskenyebb a gumi, kevesebb rajta a rücsök és keményebbre lehet fújni, az biztosan segíteni fog valamennyit.
2/3 anonim válasza:
Én egy ilyet vettem a montimra 1,3-as méretben terepgumi után:
6-bar ra fújva annyira hihetetlen érzés volt suhanni az aszfalton, hogy következőnek egy outit vettem. :D
3/3 anonim válasza:
Én eleve hibrid-párti vagyok, a 700-as kerék nálam alap, de a vastagság minimum 35C-s legyen nekem, mondjuk 35C-40C korlátok között
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!