Kezdőoldal » Sport, mozgás » Kerékpározás » Milyen biciklit vegyek (márka)...

Milyen biciklit vegyek (márka) és 80k körül és honnan, amit csak aszfalton használnék ( "vékony kerekű") és rendkívül gyors és könnyű?

Figyelt kérdés

2015. jún. 3. 10:44
 1/7 anonim ***** válasza:
Használtat, országútit, és kissé olvasgass utána a felszereltségeknek.
2015. jún. 3. 10:59
 2/7 anonim ***** válasza:
A márka lényegtelen kérdés, a felszereltséget kell nézni. Viszont ennyi pénzért újonnan nem fogsz normális országútit találni.
2015. jún. 4. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
Kinek mi a "normális" ennyi pénzből már lazán kapni osztrákból behozott alighasznált, 105-ös szettel szerelt 15-20éves outit, ami 100* "normálisabb" mint egy mai 200ezres belépő kategótia.
2015. jún. 4. 10:03
 4/7 Wadmalac ***** válasza:

Basszus, ha ezt még nem vitték el, MOST AZONNAL vedd meg!: D

[link]

Ennyiért ingyen van!

2015. jún. 5. 10:56
 5/7 Wadmalac ***** válasza:

Ha esetleg ez már nincs meg, dobjál hozzá 15 ezret és akkor ez teljesen jó lenne:

[link]

2015. jún. 5. 11:07
 6/7 anonim ***** válasza:
Malac, ez a Scout bringa újra meg újra előkerül ilyen oldalakon, mindig más névről és mindig más indokkal, de mindig Hódmezővásárhelyről árulják. Szerintem vagy átverés, vagy határon túlról hozzák be és így próbálják szürkén, NAVot megkerülve eladni. Amúgy rákérdeztem egyszer, a050-ás tourneyval van szerelve, akkor már meg hivatalos forrásból egy Neuzer Whirlwind Basic, kb ugyanennyiért.
2015. jún. 5. 15:58
 7/7 Wadmalac ***** válasza:

#6:

elnéztem, úgy láttam, mintha Sram szet lenne rajta, jó gyenge a fotó. Most már létom a stucninál a váltókart. FCK.

Hát így tényleg nem annyira jó.

A második linkem klasszisokkal többet ér.

2015. jún. 8. 13:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!