Miért van az, hogy a vékony lányok sokat esznek és mégse híznak?
Figyelt kérdés
Annyira irigylem őket, mert én csak úgy tudom tartani a súlyom, ha pontosan odafigyelek arra amit eszek, ők pedig hajnalba bevágnak egy tábla csokit vagy ebédre egy duplasajtos hambit, amit megkívánnak.. És közbe olyanok mint a kisujjam. Miért ilyen igazságtalan az élet?2012. aug. 30. 11:41
1/10 anonim válasza:
Azért van ez mert a testtömegük nagyobb részét izom alkotja és nem pedig zsír.
2/10 anonim válasza:
Ez genetika. Én a szerencsések közé tartozom. Akkor, azt és annyit eszem amennyit akarok, és a 172 centimhez 53 kiló vagyok. Ezt örököltem, anyum és apum ilyen.
3/10 anonim válasza:
Jól mondja az előttem szóló, ez genetika kérdése. Plusz, van akinek rohanó élete van, tehát mindig csinál valamit, (pl. én is) és ezért nem is érnek rá enni, vagy ha igen azt úgy is lemozogják. :)
4/10 anonim válasza:
én is ehetek bármennyit, ez van kérdező
de amit én csinálok, és valszeg te nem vagy nem annyira komolyan, az a testedzés heti 1-2 alkalommal szintentartás végett
ja és szerintem tök mindegy, mert a legtöbb ilyen szar kaja amit a tipikus jó vékonyak esznek az egészségtelen, azok hizlalnak, lehet hülyén fog hangzani de tekints erre a dologra, mint egy esély az egészséges életre!
5/10 anonim válasza:
Én is a vékony vagyok 166cm és 41kg.Bármennyit eszek nem hízok mindenki mondja hogy biztos keveset eszek vagy valami de nem épp ellenkezőleg nagyon jó az étvágyam.És most szeretnék 50kg lenni de sehogy sem jön össze :((
6/10 anonim válasza:
Meg még azt szeretném mondani hogy tényleg a genetika is rájátszik mivel anyukám is ilyen vékony volt az én koromba meg apukám is.
7/10 anonim válasza:
én is ilyen vagyok. de ne hidd, hogy nekem ez sokkal jobb, mint neked, a lelkemet kiköpöm, hogy egy kicsit formásabb legyek, vagy hízzak. sokkal szívesebben dolgoznék a plusz kilók ellen, mint hogy azért harcoljak, hogy egy pár feljöjjön rám.
de igazából mindenkinek az a rossz, amije van. :( mindenki úgy érzi, hogy vele cseszett ki az élet, de ez van :)
8/10 anonim válasza:
Én az előző komentelővel értek egyet én is inkább küzdenék hogy fogyjak mint hogy hízzak szerintem a fogyás könnyebb főleg ha van akaraterőd...
9/10 A kérdező kommentje:
Hm lehet igazatok van:) Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
2012. szept. 1. 16:59
10/10 anonim válasza:
Fogyás könnyebb, mint a hízás :D Még se tudnak lefogyni az emberek olyan könnyen, akkor nem lenne ez a sok kérdés nap mint nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!