Miért van az, hogy vannak olyan gyerekek, akik nagyon sokat esznek, mégis nagyon vékonyak? Nem azt akarom, hogy ne legyek például én vékony, de érdekel, hova megy a sok kaja ilyen esetekben?! :D
Figyelt kérdés
2011. szept. 22. 19:24
4/6 anonim válasza:
Tapasztalat :D én is ilyen vagyok :D
Genetika. :) Gyors anyagcserém van, meg nagy a mozgásigényem így nem igazán rakódik le :)
5/6 anonim válasza:
Nem mindegy mit esznek, menyit, mikor, milyen az anyagcseéjük.
Ebédre nagy adag kinélöbb kaját esznek és délután mozognak, kihagyák a vacsit akkor nem az anyagcserétől függ a súlyuk.
6/6 anonim válasza:
Hát ez sem mindig igaz..A fiam 14 éves.Reggel suli, onnan 2 körül haza, lecke és iránya szgép.Este 11ig, és nem kövér.Pedig sosem mozog.Ennek ellenére eszik sokat, jó a kondija(ha kell akkor bírja a futást) és vékony de izmos....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!