Nagyon vékony vagyok, hízni szeretnék kb 6 kg-ot. Tudtok bevált hízókúrás tippeket? 16/L/162cm/42kg
Figyelt kérdés
2012. aug. 24. 14:37
3/5 anonim válasza:
Ne is hallgass az első kettőre. Az egészséges életmód betartása mindenkinek fontos. Egyél többet, rendszeresen. Válogass az egészségesebb, magas energiatartalmú ételek közül: olajos magvak, aszalt gyümölcsök, étcsoki, zsírosabb húsok, füstöletlen keménysajtok, házi majonéz stb. Használj finom fűszereket, az meghozza az étvágyad. A sportolást se hanyagold el, szintén jó étvágyat csinál. Víz helyett igyál 100%-os gyümölcsleveket, abban is van energia. Ha nagyon nem tudsz hízni, menj el orvoshoz, lehet, hogy egészségügyi oka van.
4/5 anonim válasza:
egyél rendesen, normális adagokat
zabpehely, rizs, krumpli, főzelékek, levesek, hús, hal, tojás, zöldség, gyümölcs, sajt, tejtermékek, aszalt gyümölcsók, diákcsemege, olajos magvak, lekvár, méz
5/5 anonim válasza:
Én is vékony vagyok 165cm és 41kg és egyszerűen nem tudok hízni pedig 10kg-ot felszeretnék szedni :/ 14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!