Volumennövelő dauert lehet szőkére festett hajra is alkalmazni? Bevált nektek? Meddig bírja a vékony szálú hajban?
Nekem szőkére festett hajam van, és a fodrász nem mondta, hogy akadály lenne.
nagyon vékonyszálú, gyenge hajam van, semeddig nem állt benne a volumennövelő, de ezt úgy kell elképzelni, hogy a fodrász megcsinálta, szép bodros lettem, tömege is volt hajamnak, nagy boldogan hazamentem, majd kb 2-3 nap múlva mostam (direkt vártam a mosással, hátha segít), de az összes kijött!
Elnyúlt hullámok lettek a hajamban, amivel inkább torzonborznak, ázott verébnek tűntem. A második hajmosás még azt a keveset is kihozta.
Ez került nekem 6ezer forintomba. Ehgy hétig tartott (vagy addig se).
A dauer az rendesen megfogja, de ez a volumennövelő nem.
Bár a fodrász azt mondta, sokáig hagyta a hajamon és sokat használt, úgyhogy ő arra tippel, hogy a hajam ilyen extra makacs.
Ami azért érdekes, mert gyakorlatilag babahajam van, annyira vékonyszálú, persze lehet benne igazság, hogy ilyen a típusom, de én akkor se csináltatok több ilyet, mert nekem pénzkidobás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!