Vékony vagyok és hízni akarok! Mit csináljak?
szia!!!
nem hiszem el! azt hittem idáig, hogy csak én vagyok ilyen zakkant, hogy utálom, hogy ilyen vékony vagyok (170 cm, és 55 kg) tőlem is folyton kérdezgetik, hogy mitől vagyok ilyen vékony, meg hogy mekkora a lábam, mert olyan nagynak tűnik, amiért ilyen vékony vagyok... :( azt hiszik az emberek, hogy ezzel jót mondanak, mert szent meggyőződésük, hogy aki egy csontkollekció, az szereti, hogy olyan, és ha ők megerősítik, akkor jobban érezzük magunkat tőle. én se tudok hízni, pedig szó szerint EGYFOLYTÁBAN eszek.
minden esetre az előttem szólóval értek egyet (4/5), aki azt mondta, hogy mi később fogunk jól kinézni, amikor azok, akik most szépek, nőiesek, formásak, azok küzdeni fognak a felesleggel. szóval az az időt kell kivárnunk, sajnos, de persze mi MOST akarunk jól kinézni, nem 10 év múlva, de sajnos ez van.
bocsi, hogy ennyit írok, de még annyi, hogy én most elkezdtem a tömegnövelő tablettákkal, porokkal kísérletezni, és edzeni a különböző testrészeimet, amiket formásítani akarok. meg azt is hallottam, hogy a tömegnövelőtől hízni is lehet! :)
Az igazság az, hogy a nők sohasem elégedettek magukkal.
Ha vékony, az a baj, ha kövér, az a baj, ha kisebb a melle, az a baj, ha nagyobb, az. Ha fiatal, az a baj, ha idős, akkor meg az...
A konkrét kérdéshez hozzászólva, ne a "hízás" legyen a cél, hanem az erősödés. Sportolj rendszeresen, az az étvágyat is növeli és az izomzatot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!