Kezdőoldal » Egészség » Táplálkozás » Vékony vagyok és hízni akarok!...

Vékony vagyok és hízni akarok! Mit csináljak?

Figyelt kérdés
14 éves lány vagyok 166cm és 41kg és hízni akarok legalább 50kg szeretnék lenni.Nem értem a legtöbb lányt hogy miért akar pálcika lenni de én nem ehhez tartozok én szeretnék hízni, eszek de nem látszik meg :(( Habár nemrég 37kg voltam és 2hónap alatt sikerült 4kg felszednem...És elegem van abból is hogy mindenki megkérdi hogy hány kg vagyok meg mondják rám mindig hogy milyen vékony vagyok, mintha nem tudnám és nem esne rosszul.Kérlek adjatok tanácsokat főleg olyanok akik tudják milyen ez.

2012. aug. 29. 20:45
 1/7 anonim válasza:
Szia! Én 21 vagyok, én is 166cm csak én meg 48,2 kg. És hát én is hízni akarok!! :D
2012. aug. 29. 21:01
 2/7 anonim ***** válasza:
Mivel gondolom csont és bőr kategória vagy, így neked mindenképp szükséged van valamennyi zsírra, jó formán szerintem az egész kilenc kilóba is belefér. De láthatatlan nehéz elmondani. Szénhidrát és zsírban gazdag ételek fogyasztása akár este is, szóval, egyél egyél és egyél. Ha már meg van a normál testsúlyod, testzsír szzázalékod, akkor jöhet, hogy az edzés, sport, torna és a normál étkezés. Mivel a zsír egészségtelen, illetve nem az határozza meg a test formáját, szóval elkezdesz edzeni, szép formás alakod lesz és a súlyod is az egekbe fog szökni, mivel az izom tömege sokkal nagyobb és ennek ellenére szép leszel.
2012. aug. 29. 21:06
 3/7 anonim válasza:
100%
Van egy gyógyszer amitől hízni tudnál én is azt akarnék majd szedni. Csak orvossal fel kell iratni. Az a neve, hogy Peritol.
2012. aug. 29. 21:47
 4/7 anonim válasza:
Semmiképp ne szedj gyógyszert,itt olvasd el a mellékhatásokat [link] Nagyon fiatal vagy még, valószínűleg később érő típus vagy,de pár éven belül nőiesedsz,jobban ki fogsz kerekedni,akkor te leszel a nagyon jó alakú, a többieknek pedig állandóan a súlyuk miatt kell aggódni. Addig is örülj, hogy bármit megehetsz, de azért törekedj egészséges táplákozásra és sportolj sokat, formásít és az étvágyad is jobb lesz tőle.
2012. aug. 30. 09:12
 5/7 anonim ***** válasza:

ez kell neked

[link]

2012. szept. 1. 00:56
 6/7 anonim válasza:

szia!!!

nem hiszem el! azt hittem idáig, hogy csak én vagyok ilyen zakkant, hogy utálom, hogy ilyen vékony vagyok (170 cm, és 55 kg) tőlem is folyton kérdezgetik, hogy mitől vagyok ilyen vékony, meg hogy mekkora a lábam, mert olyan nagynak tűnik, amiért ilyen vékony vagyok... :( azt hiszik az emberek, hogy ezzel jót mondanak, mert szent meggyőződésük, hogy aki egy csontkollekció, az szereti, hogy olyan, és ha ők megerősítik, akkor jobban érezzük magunkat tőle. én se tudok hízni, pedig szó szerint EGYFOLYTÁBAN eszek.

minden esetre az előttem szólóval értek egyet (4/5), aki azt mondta, hogy mi később fogunk jól kinézni, amikor azok, akik most szépek, nőiesek, formásak, azok küzdeni fognak a felesleggel. szóval az az időt kell kivárnunk, sajnos, de persze mi MOST akarunk jól kinézni, nem 10 év múlva, de sajnos ez van.

bocsi, hogy ennyit írok, de még annyi, hogy én most elkezdtem a tömegnövelő tablettákkal, porokkal kísérletezni, és edzeni a különböző testrészeimet, amiket formásítani akarok. meg azt is hallottam, hogy a tömegnövelőtől hízni is lehet! :)

2012. szept. 1. 09:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Az igazság az, hogy a nők sohasem elégedettek magukkal.

Ha vékony, az a baj, ha kövér, az a baj, ha kisebb a melle, az a baj, ha nagyobb, az. Ha fiatal, az a baj, ha idős, akkor meg az...

A konkrét kérdéshez hozzászólva, ne a "hízás" legyen a cél, hanem az erősödés. Sportolj rendszeresen, az az étvágyat is növeli és az izomzatot is.

2012. szept. 7. 08:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!