Hízni akarok, de hogyan?
A probléma:
Huszonéves férfi vagyok,nincs semmi betegségem,rendesen eszek,jó nagyokat de nem bírok felszedni 1 árva kilogrammot sem.55 kilogramm vagyok és kb 182cm.
Mára meguntam ezt és legalább 70 kilogramm szeretnék lenni,ehez szeretnék tippeket.
Nem dohányzom és nem iszom alkoholt.
Szerintem nem elhízni akar, hanem meghízni...:)
Én 57kg voltam évekig, aztán vettem egy nagy lélegzetet, és lenéztem a közeli konditerembe.
Nem röhögtek ki, nem mutogattak rám. Szinte az elején vettem egy doboz Creatin monohidrátot, - kb. azt sem tudtam, hogy eszik-e vagy isszák - és elkezdtem szedni, persze ész nélkül, össze-vissza, mikor épp mivel.
Az eredmény: 1hét=+12kg. (felmentem 70 környékére), majd üresjáratok után ebből maradt tartósan 64-66 körül.
Újabb kúra, majd egy szemléletváltozás, és tudatosság.
Most versenyen kívül 112-115kg környékén vagyok, versenyen 95-re szoktam lemenni.
Zárszóként: az edzés is nagyon fontos (akár az otthoni is megteszi az első 1-2évben), ui. a táplálék azokba a testrészekbe "épül be", ahonnét az energiát felhasználod (huhhh..mindjárt jönnek és ezért megköveznek..:)
+ a kreatin számodra "csodaszer" lenne....;DDD
Ha normálisan, kúraszerűen használnád, sztm. 2-3hónap alatt stabilan 70kg-ig azért 55-ről fel lehet menni vele...
Konditerem jó ötlet lenne.
Olvasd el ezt a könyvet ha mégis elkezdenéd az edzést: A Sárga Kapszula - Drugs Bunny (ebbe benne vannak az alapismeretek)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!