Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miert ne hordjak dekoltaltabb...

Miert ne hordjak dekoltaltabb ruhakat, felsoket, ha egyszer szep nagy melleim vannak?

Figyelt kérdés
80D-s melleim vannak, lenyegeben minden adando alkalommal szeretnem picit kitenni oket a kirakatba, de egyszeruen a szuleim fel vannak haborodva, pedig mar 23 leszek
2015. dec. 30. 16:49
 1/10 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem azt veszel fel, amit akarsz. Ez a Te döntésed.
2015. dec. 30. 16:58
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

nekem is ekkora melltartó kell. szerintem ez még nem a nagy kategória. de egyébként egy családi ebédre ne vegyél fel mélyen dekolált felsőt, mert egyik családtagod se akarja kaja közben a melledet bámulni.

de ha mondjuk buliba vagy randira dekoltált felsőt veszel fel, hát miért ne? gondolom nem ezért szólnak meg a szüleid.

egy időben én is ezeket preferáltam.. aztán nem tudom, gáznak éreztem amikor pl barátnőkkel voltam vagy családtagokkal.így fokozatosan átalakult a ruhatáram..:D

szóval mondom, szerintem a szüleidnek nem az a baja,hogy felveszed,hanem hogy nem illik minden adandó alkalmommal ilyet felvenni

2015. dec. 30. 17:27
 3/10 anonim ***** válasza:
44%

nyugodtan hordhatod

csak arra vigyázz, hogy ne legyen soha közönséges!

2015. dec. 30. 17:47
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Erdekes nekem os volt egy ilyen korszakom. 75 E mellekkel szóval hasonló.de rájöttem hogy tényleg ciki az emberek szemébe nyomni. Nem illik főleg csaladba, meg hétköznapokra sem. Max bulizni mega pasidnak.
2015. dec. 30. 17:53
 5/10 anonim ***** válasza:
75%
Undorítónak tartják.
2015. dec. 30. 18:55
 6/10 anonim ***** válasza:
75%

Azt hordasz, amit akarsz, de ne lepődj meg azon, hogy a többiek (a családod és mások) kiakadnak, illetlennek, közönségesnek tartanak, ha túlságosan kipakolod az árut.

S most ne gyere azzal, hogy bezzeg a kis mellűeknek sokkal mélyebb dekoltázst is "elnézek".

Egyszerű oka van: kisebb mellből még köldökig dekoltált ruhával se lehet "annyit" kirakni, mint egy naggyal.

Ez van. Minél nagyobb a melled, annál kevesebbet mutathatsz ahhoz, hogy még beleférj az ízléses kategóriába.

2015. dec. 30. 18:56
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

És akinek nagy töke van az lógassa ki a nadrágján? Kulturálódj már!

Senki nem kíváncsi rá.

2015. dec. 30. 21:20
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Ez kb olyan mint hogy akinek jó a segge az tangában járjon az utcán hogy mindenki jól lássa? Téged nem zavarna ezeknek a látványa? Engem zavar ha valaki mellét kell bámulnom a buszmegállóba vagy metrón vagy akárhol... senki nem kíváncsi mások intimebb részeire... leszámítva az undorító perverz embereket. Nekik szeretnél tetszeni? Elég fura szerintem az ilyesmi.
2015. dec. 30. 22:50
 9/10 anonim ***** válasza:

lehet csak változott az ismeretségi köröm, de szerintem már nem "divat" a nagyon dekoltált felső. legalábbis én szinte sose látok olyat az ismerőseimen. akinek nagy melle van, annak minden felsőben látszik szerintem. ha ehhez még pluszba jön egy szép mély kivágás..hát szerintem közönséges. persze nem mondom,hogy én sose veszek fel dekoltáltat, de megvan annak a helye és az ideje.

pl: esküvőre,vagy családi ebédekre(csinos,de mégsem kihívó) : [link]

buliba: [link]

de ez csak egy példa volt:D szóval nincs baj a kivágott dolgokkal,de ha minden adandó alkalommal olyat veszel fel, az szerintem is gáz.

2015. dec. 31. 10:57
 10/10 anonim ***** válasza:
100%

Aztán az is lehet, hogy csak szerinted szép, más szerint meg nem, mert a nagy nem feltétlen társul szépséggel.

Másik: normális értékítéletű ember nem (max csak a perverzek) kíváncsiak mások intim testrészeire publikus helyszíneken.

Ha gondolod, tedd csak ki a kirakatba, egyfajta kört fogsz bevonzani ezzel, megsúgom, de ha arra van szükséged és igényed, akkor hajrá!

2015. dec. 31. 13:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!