Csajok szeretitek hordani az ugy nevezett pi*sa nadragot? Vagy ilyes fajta kihivo nadragokat, felsoket?
Figyelt kérdés
Persze igy hetkoznapokon nem mikor bulizni mentek:) kort is ha lehet2015. aug. 10. 09:14
1/13 anonim válasza:
Nem hordok olyan nadrágot, amiből kilóg a fenekem. Közönséges. Nem való emberek közé. Otthon felhúzok ilyet. Esetleg strandon. De egyébként soha.
Kihívó felső alatt mit értesz? Szeretem a testhezálló felsőket. Valamennyire a kivágottakat is. De persze nem azt a köldökig dekoltált típust :) Hasvillantósat viszont nem hordok.
2/13 anonim válasza:
nem. otthonra tartogatom a popsim, annak hogy a baratom ertekeli jobban orulok mint ha random emberek az utcan... 😝 extrem felsoket viszont hordok mert nagyon keskeny a felsotestem kerek a popsim es kiemelem vele szandekoltan ️
3/13 anonim válasza:
Nem. Nem vagyok közönséges. De nagyon sok ilyet látok és elé szomorú. Aztán csodálkoznak, hogy sok a szexuális zaklatás mostanában.
4/13 anonim válasza:
Nem tetszik, nem nőies. Ezért nem is hordanék ilyet. Többet ér egy szép nyári hosszú szoknya is...
6/13 anonim válasza:
Nem. Számomra elképesztő, hogy szinte minden második lány ilyenben mászkál a városban, ráadásul alkatra való tekintet nélkül. Nekem ez már a közszeméremsértés határát súrolja. Jó, tudom, a strandon is mindenki megmutatja a fenekét (mondjuk az én fürdőruha alsóm többet takar mint némelyik lány "rövidnadrágja"), de azért egy boltban vagy egy sétálóutcán én még mindig meglepődöm mikor látok egy félcsupasz hátsót.
7/13 anonim válasza:
Nem, soha nem hordok kihívó ruhákat. És a belem kifordul, mikor az utcán kilógó seggeket és teljes csupasz hasakat látok.
8/13 anonim válasza:
"nem,nem vagyok közönséges" miért lenne valaki feltétlen ez miatt közönséges?
Az aki valakit az öltözködéséről elitél,az a közönséges,mégpedig te magad.Azthiszed bónusz pontokat kapsz és jobb ember leszel?NEM.
Lehet,hogy utálod a liberálisabb felfogásu embereket,de nehogy azthidd,hogy a te konzervativ agyaddal,elérsz valamit is.
9/13 anonim válasza:
Nem pucéran mászkálnak az emberek az utcán,hanem lenge öltözetben,és ki mondta,azt hogy ha kivan a feneked baj?Mások felnyomják a nyakukig a melleiket talpig ruhába,ó az elegáns?Ugye?Akkor megkérdezem mi az értelme ezeknek az izléses igényes elveknek,amiket közületek egy se tudna megmagyarázni miért.A k**va azért k**va mert emberekkel b*szik pénzért,nem azért mert alulöltözött.Ha oly konzervativ vagy akkor legalább igyekezz a definiciókhoz tartani magad.
10/13 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!