Miért hordják vissza a nők a párszor hordott ruhakat az üzletbe?
A NŐK nem hordják vissza...
Ez szánalmas és gusztustalan szokás... Egy NŐnek van annyi igénye, hogy ilyet nem csinál!
Undorító, hogy valaki azt hiszi új ruhát vesz, közben pedig más levetett göncét viszi haza.
Egyszer vittem vissza cuccot, az is cipő volt, mert két nap után a saroknál a "bőr" ketté szakadt. Másnap láttam hogy ott virít a szakadt cipő a polcon. Ez is elég undorító dolog már... Ráadásul ugyanazon az áron volt kitéve amikor vettem.
Nem tudom egyes cafatok hogy vannak ezzel, de én azért veszek ruhát hogy évekig, rosszabb esetben hónapokig tudjam hordani.
Ha veszek vmit előtte mindíg kimosom mielőtt felvenném.
Kettes vagyok!
Előző, persze, ha elszakad, hibás, naná, hogy vissza kell vinni.
De gondoljatok bele, ha a hiba miatt garanciával visszavitt szakadt terméket visszateszik a polcra, akkor az összeizzadt, koszos ruhát is simán. Rendben van, hogy ki kell mosni ha hazaviszi az ember, de basszus teljes áron had ne használt ruhát vegyek már! Aki azt akar venni, az turiba megy és negyed annyiért megveszi.
Egyébként sztori:
Gondolom pont ilyen visszavivős dologból kifolyólag...
Bementem a Stradivariusba, fesztiválra akartam gyorsan venni egy fehér farmershortot.
Találtam is egyet, lekaptam a fogasról és mentem a próbafülkébe.
Nem hazudok, amikor a térdemig felhúztam, majdnem elhánytam magam!!!!!! Beleláttam az ülepébe, és tiszta sárga volt!!! Sötétsárga! Igen! Hüvelyváladék!!!! Valami beteg, koszos, gombás csaj visszavihette kicseréltetni.
Ledobtam, és soha többet nem megyek be abba a boltba!
Ember, ez kemény...
Tuti betiltanám az ilyen "nem tetszik, visszahoztam" indokot. Az eladóknak át se kéne venniük, ha ilyen ocsmányul elhasználja a volt tulaj. Nem tudom milyen bolt az amiben voltál, de ilyet én még kínaiban sem tapasztaltam... :c
Egyetértek mindenkivel, az ilyen proli gettó kis magukat többnek mutatni akaró kis p...ák csinálnak ilyet, mert jaj, überciki 2 egymás utáni estén ugyanabban a ruhában menni dizsibe, de turiba, azt már neeeeem... ezért simán visszaviszik az üzletbe (Inditex üzletekbe elvileg egy hónapon belül indoklás nélkül vissza lehet vinni), úgy, hogy előtte ki se mossák, ki tudja, milyen retkes testű emberen volt... az ilyen diszkókirálynőkből mindent kinéz az ember...
pocsék érzés belegondolni, hogyha szeretnék onnan venni egy ruhát, az lehet, hogy egy hete még vmi igénytelen kis bulilibán lógott, és ki tudja, milyen fertőzést tudok kapni. Lassan a turiban biztonságosabb vásárolni, mert ott előtte azért kigőzölik, lefertőtlenítik, még a vadiúj, címkés darabokat is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!