Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy csomó lány és nő miért...

Egy csomó lány és nő miért nem hord fülbevalót? 19/f

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány ismerősöm nem hord fülbevalót. Jó tudom hogy van akinek pl fém allergiája van és nem hordhat. De nagyon sokán ezen kívül sem hordanak sajnos de miért??? Ha akárkit kérdezek meg mind csak annyit mondanak hogy mert nem szeretem... jó de miért nem szereted és miért nem hordasz? Az olyan szép ha a lánynak fülbevalója van és nem is nagyon érezni hogy rajtad van. Noss???

#fül #fülbevaló #hordás #hord fülbevalót #miért nem hord #nem hord fülbevalót #miért nem hord fülbevalót
2016. szept. 2. 19:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
60%
Mert rendes ezust, rany ekszerekre nem telik, vannak nala fontosabb dolgok. A regieket meg kinottem. Bizsu van, de altalaban sietek, nincs idom berakni. De ha beteszem is ezeknek sokszor lejar a "bedugoja", elhagyom, beleakad a hajam es kirantom, alvasnal ki kell venni mert nyom, tesin is ki kell venni... allandoan nincs kedvem vele szorakozni, ha eppen olyan kedvem van, akkor hordok. Egyszer talan majd beruhazok egy normalis nemesfem fulbevalora, amivel nincsenek ilyen gondjaim es megis szep, de jelenleg nem allunk ugy anyagilag, meg indig van valami, ami fontosabb nala...
2016. szept. 3. 18:09
 12/16 picoka92 válasza:
60%
Mert kisgyerekes anyakent nem akarom hogy a fulemmel egyutt kitepje. :))
2016. szept. 10. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
Egyszerűen csak sosem volt kilyukasztva a fülem. Megvoltam nélküle 20 évig ezután is megleszek.
2018. nov. 2. 09:48
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is feldobnak a jó kiegészítők egy outfitet, ezért én hordok is, de a legtöbb lánynak mindegy, mert sokak szerint nem feltűnő.

A nagy, lógósak sokaknak kellemetlenek, én magamat nehezen képzelem el nélkülük. Alapvetően basic cuccokat hordok, sneaker, mom jeans, kötött pulcsi, kevés smink, ehhez jól illik egy nagy, hangsúlyos fülbevaló.

2018. nov. 2. 13:07
 15/16 anonim válasza:

Sajnos fém allergiám van és nem bírja a fülem. De én csak a bizsukat szeretem sajna.

Sajnos azokat nem gyártják orvosi fémből.

A pierceinget bírta a szám mert orvosi fémből volt, viszont a fülbevalóim nem, így két napnál nem bírtam tovább.

2018. nov. 19. 12:45
 16/16 A kérdező kommentje:
Utolsó! Akkor te soha semmilyen fülbevalót nem hordasz? Hány éves vagy?
2018. nov. 19. 13:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!