Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Egy csomó lány és nő miért...

Egy csomó lány és nő miért nem hord fülbevalót? 19/f

Figyelt kérdés
Nagyon sok lány ismerősöm nem hord fülbevalót. Jó tudom hogy van akinek pl fém allergiája van és nem hordhat. De nagyon sokán ezen kívül sem hordanak sajnos de miért??? Ha akárkit kérdezek meg mind csak annyit mondanak hogy mert nem szeretem... jó de miért nem szereted és miért nem hordasz? Az olyan szép ha a lánynak fülbevalója van és nem is nagyon érezni hogy rajtad van. Noss???

#fül #fülbevaló #hordás #hord fülbevalót #miért nem hord #nem hord fülbevalót #miért nem hord fülbevalót
2016. szept. 2. 19:58
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
93%
Pedig egyszerűen azért, mert nem szeretem, és kész. Mi olyan nagy szám ebben, hogy kérdést kell róla feltenni?
2016. szept. 2. 20:03
 2/16 anonim ***** válasza:
91%

Mégis minek?

Tudod, attól, mert neked szinte már fétised ez, ettől még nem tetszik mindenkinek. Többek között nekem sem. (F 33) Aranyos meg minden, de jobban tetszik, ha nincs semmi a lány fülén.

Másrészt meg hadd döntse már el mindenki, hogy ő mit akar hordani. Hadd legyen már az az elsődleges szempont, hogy ő magának tetsszen és jól érezze magát, és ne az, hogy neked tetszelegjen.

2016. szept. 2. 20:05
 3/16 anonim ***** válasza:
53%

Rondának tartom, hogy egy testrészemben lóg egy kis darab valami, amit még csak nem is látok sosem, meg mások se, mert takarja a hajam.

Meg nem tesz szebbé. Egy szép natúr smink igen.

2016. szept. 2. 20:08
 4/16 anonim ***** válasza:
90%

mindenkinek saját szíve joga eldönteni, hogy mit hord és mit nem

lehet neked ez ennyire tetszik, de el kell fogadnod, hogy másnak meg jobb nélküle

többségben vannak azok, akik hordanak, szóval ha számodra ez ennyire fontos, válassz közülük

de hogy konkrét példát is mondjak, 20 éves vagyok és ki sincs lyukasztva a fülem és valószínűleg nem is lesz

bár mondhatni nőiesen öltözködöm, de ékszert nem szoktam hordani, max ritkán egy visszafogottabb nyakláncot

minden már zavar, még az óra is

valószínűleg csak azért, mert nem vagyok hozzájuk szokva, de nem is vágyom rá

ez vonatkozik a fülbevalóra is

nincs kedvem kipróbálni, nem érzem azt, hogy ez nekem bármi miatt is pluszt jelentene valamint fura is lenne számomra

lehet egyszer meggondolom magam, de ez biztosan nem mostanában lesz

2016. szept. 2. 20:11
 5/16 anonim ***** válasza:
88%

Nem szeretem. Nyom ha fekszem vagy fejhallgatót viselek, beleakad a hajam, ha kötöttet hordok az is. Nincs fémallergiám, de ha olyanja volt a testemnek akkor begyulladt, piros volt fájt gennyezett. Csak a gond van vele.

A lányok többsége hord, nem is egy félét, kezdj olyannal ahelyett hogy azokkal kötekednél akiknek nem tetszik a döntése. Egy férfi sem tette még szóvá, hogy miért nem viselek fülbevalót és egyéb ékszereket. Párom is hajba valókat vesz ha megakar lepni, mert tudja, hogy azt viselem.

2016. szept. 2. 20:59
 6/16 anonim ***** válasza:
84%
Én pl azért nem teszem be, mert félek, hogy elhagyom, másrészt megfájdul tőle a fülem és amúgyis takarja a hajam..
2016. szept. 2. 21:11
 7/16 anonim ***** válasza:
74%
A kérdésben benne volt a válasz.Mert nem szeretik.Nem kötelező.Nekem igaz fém allergiám van de amúgysem hordanék mert minek.Esetleg alkalakra vennék fel.De tényleg én nem látom értelmét.
2016. szept. 3. 09:13
 8/16 anonim ***** válasza:
79%
Van, hogy hordok, de ha pl. sietek, akkor nincs kedvem azzal pepecselni, hogy most melyiket húzzam fel. Meg amúgy is, sokszor tényleg kényelmetlen tud lenni.
2016. szept. 3. 09:25
 9/16 anonim ***** válasza:
59%

http://www.gyakorikerdesek.hu/szepseg-es-divat__oltozkodes__..

Ennyi minden válaszom van rá, remélem megelégszel velük. :P

2016. szept. 3. 15:35
 10/16 anonim ***** válasza:
79%
Nekem meg úgy tetszik ha fiúknak van, ahogy ékszerek is tetszenek rajtuk, mégis alig hordják... miért? Noss???
2016. szept. 3. 16:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!