Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok belemennétek olyan...

Lányok belemennétek olyan kapcsolatba hogy az összes ruháját a párotoknak ti vennétek meg?

Figyelt kérdés
Az öltönytől az utolsó zokniig.

2016. júl. 26. 08:57
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány éves lehetsz, de nőt nem lehet úgy választani, hogy "ez öltöztet majd, akkor ő lesz a csajom".

Én nőként is utálok vásárolni, de van annyi eszem hogy tudom, hogy szükséges néha, meg kell tenni, mint sok minden mást, így megteszem. Túlélem. Nem mindennap kell ruhákat venni, kb fél évente egyszer is épp elég. Ha te erre sem vagy képes magadtól akkor gondolom rettentő lusta vagy, azt meg alapból senki nem fogja elviselni. És ahogy írták lehet online is vásárolni, szóval még a boltba sem kell bemenni ha annyira nem akarsz.

2016. júl. 26. 20:41
 12/36 A kérdező kommentje:

Próbálni sem fogok elmenni ez biztos. Az hogy emiatt a lány ízlése és stílusa szerint kell öltözködnöm azt elfogadom, mindíg is anyám a nővérem és néhány lány rokonom ízlése öltöztetett, egy kikötésem van csupán, magenta és a rózsaszín ruha kizárt. Minden mást rábízok és elfogadok akár mit is vesz majd. Lehet hogy valamiféle fóbia nem tudom, igazából nem is érdekel de lehet hogy csak közöny az öltözködés iránt. És az online-al is az a gond hogy méreteket kell tudni, online áruházakat kell ismerni,ott ugyan úgy nézegetni válogatni kell mint a boltba tehát nem megy. Egyébként a borotválkozás is úgy zajlik hogy amikor kedvem, időm van akkor naponta, utána két hét, majd 10 nap, ilyesmi stílusban zajlik a "szépítkezésem".

Egyedüli dolog ami állandó a tisztaság. Ez maximális erre nagyon adok. Nem érdekel ha szakadt az ing vagy a nadrág, és nem műszakadt divatruháról beszélek hanem használat miatt sérültről, szóval ez nem zavar, de hogy koszos legyen valami rajtam azt nem viselem el. A koromról annyit hogy fiatal felnőtt vagyok, konkrétumot azért nem írok mert volt már belőle kellemetlenségem.

2016. júl. 26. 21:35
 13/36 anonim ***** válasza:
Hát elég életképtelen lehetsz, már ne is haragudj. Hogy várhatod el, hogy mások ilyen szinten kiszolgáljanak téged? Nem érzed, hogy ez bunkóság? Én biztos hogy nem mennék bele ilyen kapcsolatba, nem mennék el senki cselédjének, az biztos. Arról nem is beszélve, hogy nem értem, neked hogy felelhet meg, hogy mások válasszák ki, hogyan öltözz. A ruházkodás nem luxus, hanem alapvető szükséget, és ahogy fent írták, nem kell mindig vásárolni, elég néha megvenni azt, amire szükséged van. Ha enni akarsz, és nincs otthon semmi, azért is a barátnődet szalajtatnád? Fel kellene esetleg nőni, vagy eljárni pszichológushoz, mert ez nem egészséges.
2016. júl. 26. 23:04
 14/36 anonim ***** válasza:
Amúgy nem értem, mi a bajod az online vásárlással, az egyik legyegyszerűbb dolog. Ha amúgy sem mész be a ruhaboltba próbálni, hanem anyukád/nővéred vett neked eddig ruhát, akkor gondolom tudod a méreteidet, nem? Ott van a mérettáblázat amúgy is megadva cm-ben, ebből nem lehet gond. Ebayre beütöd hogy blue shirt, beállítod hogy best match, és az első szimpatikus inget megveszed 2 kattintásból.
2016. júl. 26. 23:07
 15/36 anonim ***** válasza:

Figyelj, nő vagyok, nem kedvelem a vàsàrlást, de muszàj.

Kellemél a fenének, ennyire önállótlanul.

Mint egy csecsemő.

2016. júl. 26. 23:22
 16/36 anonim ***** válasza:
jézusom, ilyen szintű lustasággal és igénytelenséggel csoda, ha találsz normális nőt, aki elvisel. hiába vagy tiszta, aki szakadt ruhában jár, az igenis igénytelen. már előttem is írták, hogy félévente 10-15 percbe nem halnál bele. felmész pl a h&m honlapjára, kiválasztasz 4-5 sima pólót, inget, pulcsit, nadrágot, akármit az alsógatyán és zoknin át, megrendeled és kész, fél évig le van tudva a dolog. nem hiszem el, hogy ilyen életképtelen emberek léteznek. és ha nem találsz senkit, akkor egy idő után ruha nélkül fogsz járni vagy mi? úristen
2016. júl. 26. 23:44
 17/36 anonim ***** válasza:

És azt adjuk most hozzá, hogy mi lesz később, nagyobb fajsúlyú dolgoknál.

Nem szeretek vásárolni, majd a másik. Nincs türelmem a gyerekhez, majd asszony megoldja.

Majd szerez nekem minkát, lakàst, elintéz mindent, mert én nem kedvelem ezt meg azt.

Kinek kell egy ilyen csecsemő?

Vécére nem kell kísérni?

Undorító vagy.

És ha mondjuk találsz ilyen nőt, ha mondjuk történik vele valami, mit csinálsz?

2016. júl. 27. 12:24
 18/36 anonim ***** válasza:
34%

Szerintem sok kapcsolatban van így. Apám sem nagyon jár vásárolni, csak cipőt szokott magának venni, egyébként meg nem igazán érdekli, hogy mi van rajta, csak ne legyen műszálas vagy rondamintás.

Középkorú rokonoknál is hasonló dolgokat látok. Nem csecsemők, csak nem annyira érdekli őket az öltözködés. Pamutpólót pedig az asszony is tud venni rájuk.

Ha nem válogatós a férfi akkor nem kifejezetten zavarna.

2016. júl. 27. 17:55
 19/36 anonim ***** válasza:

Te figyelj, engem sem érdekel az öltözködés, nőként, mégse várom el, hogy valaki vàsároljon helyettem.

Ki nem állhatom az ilyen életképteleneket, akik anyuci, feleség nélkül egy lépést se tudnak tenni.

2016. júl. 27. 21:32
 20/36 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó! Látom nullára pontoztak a többiek de rá se ránts én 100 százalékra értékelem amit írtál.Pontosan így van, a pólót az asszony is meg tudja venni ha szereti az embert, így szép népiesen, de ezek a kemény lányok ezt nem értik meg.Nálam még annyi a plusz hogy cipőt sem veszek/vettem soha.Másik felvetésben azt gondolja a válaszíró hogy más dolgokban is elvárom hogy helyettem teljesítsen a jövendőbeli, mondjuk helyettem dolgozzon. Ez abszurd természetesen mert nem ő dolgozik majd helyettem hanem én helyette. Nekem ugyanis elég konzervatív a felfogásom ebben a kérdésben és azt vallom hogy egy nőt és ha vannak, a közös gyerekeiket, ha megteheti, tartsa el a férfi. Szóval nem csak kérek, adok is ahogy illik.
2016. júl. 27. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!