Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Lányok belemennétek olyan...

Lányok belemennétek olyan kapcsolatba hogy az összes ruháját a párotoknak ti vennétek meg?

Figyelt kérdés
Az öltönytől az utolsó zokniig.

2016. júl. 26. 08:57
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:

Nem.

Kisbaba, vagy mi, hogy ilyen életképtelen.

2016. júl. 26. 09:00
 2/36 anonim ***** válasza:
58%
Nem, miért nem veszi meg magának? Vagy a szülei?
2016. júl. 26. 09:01
 3/36 anonim ***** válasza:
Ez milyen kérdés...Ha valami történt vele mondjuk leégett a háza persze segítenék neki vagy tényleg valami történt..de úgy alapból nem.Én sem várok el ilyesmiket
2016. júl. 26. 09:02
 4/36 anonim ***** válasza:
Én ha szeretném megtenném neki.De igen azért ez eléggé önnállótlanság.De szerintem nincs ilyen férfi.
2016. júl. 26. 09:45
 5/36 anonim ***** válasza:
94%
Ha lehet, inkább ne, mert utálok vásárolni.
2016. júl. 26. 09:46
 6/36 anonim ***** válasza:
mi az, hogy én veszem meg? az én saját pénzemen? vagy az ő pénzén, csak én választom ki? nem kéne ilyen önállótlan, határozatlan papucs pasinak, aki még egy zoknit se tud magának kiválasztani.
2016. júl. 26. 10:43
 7/36 anonim ***** válasza:
Attól függ, miért nekem kéne megvennem. Ha tényleg történt vele valami tragédia, amiben mindenét elvesztette, persze segítenék neki amíg talpra nem áll. De ha csak úgy nekem kéne, mert ő lusta vagy nem akar ilyenre költeni, dobnám a fenébe. Gyereket nevelni még ráérek. Ha pedig az ő pénzéből kéne bevásárolni, akkor nem helyette venném meg, hanem elkísérném és tanácsot adnék neki.
2016. júl. 26. 11:31
 8/36 A kérdező kommentje:
Kedves 4-es van ilyen férfi. Bármikor láthatom, csak a tükörbe kell néznem. Szóval rólam van szó. Nekem mindíg anyám meg a nővérem vásárolt mindent, sőt még a cipőfűzőmet is leginkább a nővérem kötötte be. De a ruhára visszatérve, iszonyodok a boltoktól, általában de a ruházati üzletekbe be sem tettem a lábam néhány éves korom óta és nem is fogom. Azért voltam kíváncsi a reakciókra hogy ha önállóvá válok mire számítsak, hogy viszonyulnak a nők ehhez az állapothoz. A válaszokból ítélve nem lesz könnyü dolgom. De nem baj, addig keresek egy olyan lányt aki vállalja a kérdésben felvetett gondomat amíg nem találok. Mert inkább addig viselek egy-egy ruhadarabot amíg szétesik rajtam minthogy én bemenjek vásárolni magamnak. És természetesen az én pénzemből várom el hogy megtegye a leendőbelim a helyettem történő boltba járást.
2016. júl. 26. 16:45
 9/36 anonim ***** válasza:

Esetleg akkor, ha ő is eljön és felpróbálja. Ebben az esetben viszont számítson arra, hogy ha ennyire rám bízza, akkor az én stílusom szerint fog öltözködni.

A hozzáállásod, hogy addig hordod, amíg leszakad, az nem szimpatikus, és igénytelen. Ha már majd' szétesik rajtad a ruha, akkor bemehetnél te is egy üzletbe.

2016. júl. 26. 19:27
 10/36 anonim ***** válasza:
de miért ódzkodsz ennyire a vásárlástól? valami fóbiád van? vagy szimplán csak lusta vagy? ma már 10 perc alatt online vásárlással be tudod szerezni a fél ruhatárad, ki se kell mozdulni, ha ez a gond. de az tényleg igénytelenség, hogy ennyire nem érdekel a téma és rongyosra hordod a cuccaid. én szeretem a jó ízléssel rendelkező, stílusos férfiakat, szóval nálam ez az attitűd kb kizáró ok lenne. hány éves vagy?
2016. júl. 26. 19:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!