Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?
#6 Házvezetőnő, takarítónő, szobalány, ki hogy hívja. Hotelben gondolom akkor szobalányként dolgozik.
Azt írod, neked megfelel a sima szexkapcsolat, de többet is el tudnál képzelni. Szerintem akkor nincs vesztenivalód. Maximum, ha csúnyán érne véget a kapcsolat, az okozhatna némi kellemetlenséget és a kollégáid is összesúgnának a hátad mögött, hisz a "főnök nője" lennél. A lényeg, hogy érezd jól magad :) 26/f
"Egyebkent meg nem is en vagyok a legszebb alkalmazottja ezert nem ertem miert pont engem szurt ki"
Azért, mert a legkisebb erőfeszítést akarja tenni. Rajtad érzi, hogy udvarolnia sem kell, elég ha szótlanul bámul, aztán lekap, be vagy zsongva a "nagyfőnök" pénzének a lehetőségétől.
vigyázz magadra, ez veszélyes játszma is lehet.
1. a kollégák intrikái, munkahelyi pletykák
2. ha híre megy, hogy a nagyfőnök a magyar szobalánnyal kavar, vajon ezt (téged) vállalja a menedzsment előtt is?
3. ha csak szexre kellesz neki, és te viszont őszintén beleszeretsz, de ő továbblép, egy másik alkalmazottal, vagy egy státuszban hozzáillővel, azt te hogy fogod feldolgozni?
4. érthető, hogy megszédültél, és tetszik neked a helyzet, de jó ha tudod, hogy ez a munkahelyi szexuális zaklatás egyik formája is lehet. a hierarchiában feletted álló, vagyonos férfi megengedi magának, hogy csak úgy lekapjon, és ágyba vigyen, semmiféle udvarlás nem előzi ezt meg, amit normál ffi-nő kapcsolatban természetesnek veszünk, magyarán kihasználja a helyzetedet, még akkor is, ha kényszerítő erőszakról szó sincs.
ne add olcsón magad, és mérlegelj okosan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!