Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ti belemennétek egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti belemennétek egy ilyen kapcsolatba?

Figyelt kérdés
Egy hotelbe dolgozok,mint hsk (Skocia) a hotel tulaja ma segitett nekem (o a nagyfonok) amugy is nagyon joba vagyunk,viszont ma mikor hazahozott kerte hogy adjak neki egy puszit. En az arcara akartam adni,de o megcsokolt. Utana gyorsan kiszaladtam a kocsibol,mert konkretan sokkot kaptam. Szerintetek o komolyan gondolna? Es mekkora gaz lenne,hogy egy kis housekeeper meg a nagyfonok osszejonnenek? Este megyek vissza dolgozni,s konkretan azt sem tudom,hogy hogy koszonjek neki ezek utan. 21/N 34/F

2016. máj. 30. 17:44
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Nem adom konnyen magam,mar itt dolgozok egy ideje es azota udvarolgat, de az elso csok ma csattant el. Egyebkent azota talalkoztunk mar es nagyon zavarba volt. Meg is kerdeztem,hogy mi volt ez az egesz es azt valaszolta,hogy mar regota erre vart. Amugy egyaltalan nem a penzere bukok,nekem akkor is tetszene,ha nem lenne penze,mert ritka jo ember. S mint lathatod en dolgozok,szoval nekem nincs szuksegem arra,hogy eltartsanak!;)
2016. máj. 30. 21:03
 12/13 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezd, ne gyk-n ahol a válaszadók fele 16 éves szűz troll...
2016. jún. 1. 13:40
 13/13 A kérdező kommentje:
Hat gondoltam kapok ertelmes tanacsot,de nem igy lett. Mindenesetre a fonokkel megbeszeltem,hogy semmi olyan,csak munka es barat.
2016. jún. 1. 17:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!