Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem tudják elfogadni,...

Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem ez a stílusom? (14 éves vagyok)

Figyelt kérdés
Úgy öltözködök, mint a rockerek, hisz az is vagyok. Nem tudom, hogy nevezik ezt, talán rocker stílus? Az iskolában, ahova járok, rengetegen öltözködnek úgy, mint ahogy azt a mostani divat diktálja. Tehát emelt derekú rövid/hosszú nadrág, ami közben koptatott is, haspóló, stb. Én pedig zenekaros vagy Harcos, Magyarországos, fekete pólókba, sima fekete, bokánál szűkített nadrágba járok. Nem tudják elfogadni, hogy más vagyok mint ők. Közben persze ennek örülök, hisz nem vagyok tömeg, de zavar, hogy kibeszélnek emiatt. Válaszokat köszönöm.

2016. jún. 1. 22:32
1 2
 11/13 anonim válasza:
a dolog egyszerű nem öltözöl úgy ahogy azt ők szeretnék és kitűnsz az öltözködéseddel a tömegből ami nekik nem igazán tetszik meg ugye mindenki szeretne megfelelni a környezetének minden téren te meg az öltözködéseddel stílusoddal pont nem ezt teszed és ez így van jól meg nem követed a divatot stb. (de a rock stílus az örök divat szerintem) 14/f
2016. jún. 4. 19:10
 12/13 anonim ***** válasza:

1. Ahogy előttem is említették, ehhez a Harcosos, Magyarországos, "hazafias" rocker stílushoz tartozik egy nagy rakás negatív konnotáció*: biztos rasszista, biztos homofób stb. (Tudod, mint ahogy az összes emó vagdossa magát, az összes goth sátánista, minen hippi füvezik stb.) Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy öltözködj a zenei ízlésed szerint, te választottad, hát ne nyekeregj!

(Mondom ezt úgy, hogy az én stílusom is nagyon messze áll a mainstreamtől.)

2. A 14 éves korosztálynak még fontos, hogy ki mit hallgat, kinek milyen a stílusa. Ez később a legtöbb embernél elmúlik, mondjuk az én tapasztalom szerint 18 éves kor után. (A kamaszok pedig kifejezetten kegyetlenek tudnak lenni.)

Persze, tök jó dolog, találsz olyan embert, akivel hasonló az érdeklődési körötök, de alapvetően az számít, hogy milyen ember, lehet-e vele együtt dolgozni stb.

*bocs, magyarul nem megy.

2016. jún. 6. 13:37
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is rocker vagyok. De már megtanultam szarni az emberek véleményére. Engem az osztályom elfogad, de senki más. Ez a társadalom egyik baromsága. Szerintük ha nem vagy olyan mint ők, (ha nem JB-t hallgatsz, adidas superstarba, és haspólóba jársz) akkor te csak rossz lehetsz.
2016. aug. 29. 11:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!