Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem ez a stílusom? (14 éves vagyok)
1. Ahogy előttem is említették, ehhez a Harcosos, Magyarországos, "hazafias" rocker stílushoz tartozik egy nagy rakás negatív konnotáció*: biztos rasszista, biztos homofób stb. (Tudod, mint ahogy az összes emó vagdossa magát, az összes goth sátánista, minen hippi füvezik stb.) Senki nem tartott pisztolyt a fejedhez, hogy öltözködj a zenei ízlésed szerint, te választottad, hát ne nyekeregj!
(Mondom ezt úgy, hogy az én stílusom is nagyon messze áll a mainstreamtől.)
2. A 14 éves korosztálynak még fontos, hogy ki mit hallgat, kinek milyen a stílusa. Ez később a legtöbb embernél elmúlik, mondjuk az én tapasztalom szerint 18 éves kor után. (A kamaszok pedig kifejezetten kegyetlenek tudnak lenni.)
Persze, tök jó dolog, találsz olyan embert, akivel hasonló az érdeklődési körötök, de alapvetően az számít, hogy milyen ember, lehet-e vele együtt dolgozni stb.
*bocs, magyarul nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!