Szerintetek páwás a stílusom?
Figyelt kérdés
Imádok vásárolni és csőnadrágban járni, de sosem hordok v nyakú pólót, a kedvenc üzletem a zara és a bershka. A hajam oldalt rövid felül 10 cm.2016. máj. 22. 18:45
2/8 anonim válasza:
Es az a 10 centi fel van allitva?
Am szerintem ezekbol kikovetkeztetve te nem csak pawa vagy hanem rendkivul tucat is
4/8 anonim válasza:
Kép nélkül nehéz megmondani. Itt mindenki csak fröcsög, de azért a páwákat sem kéne kapásból utálni... Az is csak egy stílus. Csőnadrágtól és felnyírt hajtól még nem leszel páwa. Sok múlik az arckifejezéstől, járástól. Az én ízlésemnek személy szerint az ülepes nacik, és a furán hosszú, szinte térdig élő pólók tesznek be, egy csőnadrágot teljesen okésan is lehet hordani. Különben is, kik a többiek, hogy megmondhassák hogyan öltözzél? Ha neked így tetszik, csináld így.
5/8 anonim válasza:
Alapból, aki képes ezt a szót "w"-vel írni azon elfér egy saller.
7/8 A kérdező kommentje:
Azért írom W-vel mert úgy kell írni... Fuuu
2016. máj. 23. 16:38
8/8 anonim válasza:
Igen, ecsethajad van, és tucatruhákat hordasz. "Páwa" vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!