Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Nagyon ciki a stílusom?

Nagyon ciki a stílusom?

Figyelt kérdés
Nemrég elhatároztam hogy lányosabban,elegánsabban fogok öltözködni.Persze nem magassarkú cipőre és nőies egyberuhákra gondolok hanem szoknyákra,blúzokra.Kiegészítőként szinte minden nap hajpántot hordok és karkötőt.Vannak színes ,vékony,köves hajpántjaim is és nagyon szeretem őket.Igazából nem nagyon tudom leírni hogy kinek a stílusára hasonlit vagy milyen is.Szeretek élénkebb színeket is hordani pl.piros harisnya.Legjobban a classy,preppy stílushoz tudnám hasonlítani.Szóval a kérdésem hogy nagyon ciki ha így öltözködöm?És hogy ez akkor milyen stílus? 13/l

2016. márc. 30. 21:04
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia! :)

Egyáltalán nem ciki, sőt ha látszik rajtad hogy jól érzed magad abba amit viselsz az csak jó. :) A lényeg hogy neked tetszik

2016. márc. 30. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Dehogy ciki, inkább tök jó, hogy van stílusod már ilyen fiatalon. Ez ritka. A legtöbb tini csak magára veszi az aktuális divatot... és emiatt rém hülyén is néznek ki.
2016. márc. 31. 07:09
 3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!Mindenkinek ment a zöld kéz :D
2016. márc. 31. 09:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

az a lényeg, hogy jól érezd magad a bőrödben

egyáltalán nem ciki

más véleményével meg ne foglalkozz ;)

2016. márc. 31. 11:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!