Szerintetek milyen stílusom van? Én nem tudom.15/L
igen, igen, lehet leszólni, de megint azzal kell jöjjek: nagyon érett lehetsz ezután a bénácska kérdés kiírása után.
remélem te sem gondoltad komolyan :))
attól, hogy mit hallgatsz, mi a hobbit, melyik a kedvenc tantárgyad, nem lehet meghatározni a stílusodat. nem is érdemes. miért kell beskatulyázni magad egy stílusba???
legyél olyan, amilyennek lenni akarsz, csináld amit szeretsz, hagyd a fr a ncba a stílusokat...
amúgy is egy embert be lehet határolni a beszédstílusa alapján, viselkedése alapján (pl laza), öltözködése alapján (hipszter, raszta...), stb. az, hogy szeretsz olvasni és szereted a történelmet még nem mondja el, hogy milyen stílusod van. és nem is kell elmondja.
Miért kéne feltétlenül tudni milyen stílusú vagy? Nem kell ezt boncolgatni. Sokrétűség... tök fsza, nem?
És csak úgy megsúgom, folyamatosan változni fogsz, a stílusoddal együtt. Fölösleges beskatulyázni magad, mert csak rácsok mögé küldenéd a belső éned. Ne te igazodj a stílushoz, hanem a stílus hozzád, mondhatnám így is.
De már annyi bölcs baromságot írtam, hogy abbahagyom.
Jó visszatekintést pár év múlva.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!