Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Mit tegyek, ha mindig lesznek...

Mit tegyek, ha mindig lesznek olyan ruháim, amelyeket megbánok, és rájövök, hogy egyáltalán nem az én stílusom?

Figyelt kérdés

nagyon ritkán megyek el vásárolni, de akkor is mindig van olyan, több is, amit rövid időn belül megbánok, anélkül hogy hordtam volna, és már késő visszavinni. anyummal megyek vásárolni és mindig mondja hogy jól gondoljam meg. én meg mindig jól végiggondolom és akkor még nagyon jónak tűnik. most is több olyanom van, amit nem fogok hordani mert megbántam, vagy legalábbis csak akkor, hogy ha nincs megoldás ezekre. mit lehet csinálni? adjam el őket? azzal nagyon megbántanám őt, de inkább egyszer, mint minden nap, amiért nem veszem fel őket? vagy valami ötlet? tudom furcsa ez a kérdés és féltem is feltenni, mert eléggé kínos, de remélem van valami megoldás..:/

16/L

2015. okt. 13. 07:30
 1/3 anonim ***** válasza:
Cseréld el egy barátnőddel. Biztosan másoknak is vannak olyan ruháik, amiket nem hordanak.
2015. okt. 13. 09:35
 2/3 anonim ***** válasza:

Gondold át, mi a te stílusod? Mi az, ami a megvett és sosem hordott ruhákban zavar, nem tetszik? Miért nem hordod? Mit hordanál szívesen?

Én is rengeteg pénzt kiadtam régen ruhákra amiket aztán sosem hordtam. Azóta tudatosan vásárolok, már napokkal előtte böngészem a netet, divatblogokat, outfiteket nézek, megpróbálom magam elképzelni bennük és felteszem magamnak a kérdéseket: hordanám? Szeretném? Illik a stílusomhoz? Szükségem van rá?

Ezek alapján a fejemben megfogalmazódik egy rövid lista, hogy igazából mire van szükségem, és célzottan rájuk vadászok.

2015. okt. 13. 10:58
 3/3 anonim válasza:

Írd össze az eddigi ruhatáradat. Válogasd ki, hogy mi az, ami biztosan nem kell már belőle. A maradékot pedig jó alaposan tanulmányozd, mert az gyakorlatilag a te stílusod. Mi hiányzik belőle? Mit mivel tudnál kombinálni? Érdemesebb jól kombinálható alapdarabokat venni, mint egy-egy ruhadarabot, ami tetszik, de nincs mivel felvenned.

Ha olyan helyeken vásárolsz, mint pl. a H&M vagy más üzletek, amiknek van honlapja, nézd meg előre a kínálatot, és már előre szemelj ki pár ruhát, ami tetszene. Előre gondolkodj el rajtuk, hogy tetszenek-e, beleillik-e a ruhatáradba, lenne-e mivel felvenned. Élőben nyilván változhat a véleményed felpróbálás után, de ez is segíthet.

2015. okt. 13. 14:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!