Miért nem tudják elfogadni, hogy nekem ez a stílusom? (14 éves vagyok)
Mert te vagy a "kisebbség" köztük.
Harcos?
Ők is egy csordához tartoznak és te is. Semmi különbség és egyediség nincs egyikben sem.
Egyedül az, hogy ők többen vannak és ezért elnyomják a kisebbséget.
14 éveseknél általános az egymás fikázása, a normálisabbak ezt felnőtt korra kinövik, de sokan még akkor se...
Felnőtteknél is gyakori jelenség, hogy bárki, aki kicsit is más, arra ferde szemmel néznek.
Nalunk is van egy srac,akirol nem rohad le a Harcosos polo. Kb az egesz suli ruhelli,mert a "hazafias" elveire hivatkozva mindenkit megvet. A buddhista osztalytarsamnak is allandoan beszologat,hat meg annak,aki kulfoldi vagy a sajat nemehez vonzodik.
Ha te is ilyen vagy,akkor van egy rossz hirem: nem a stilusod zavarja oket. Ha nem,nem szoltam.
Egyebkent felolem mindenki ugy oltozik,ahogy akar. Az en hajam turkiz,van 2 pcm,azonban a stilusom nem hardcore. Viszonylag lanyos,de egyedi ruhakba jarok,turikban vagy interneten vasarolok. Ha majd te is kozepiskolas leszel,le fognak szallni rolad. Remelhetoleg. Altalanosban engem is piszkaltak,az igazgato hetente megallitott valamilyen "kreativ" beszolassal(pedig akkor meg barna voltam,piercing nelkul). A gimiben pedig vannak olyan tanarok,akik kifejezetten megdicsernek,pedig egy elit suliba jarok. A diakok,osztalytarsak hozzaallasa hasonloan valtozott. Szoval nyugi,nem kell majd egesz eletedben a stilusod miatt kevesebbnek erezned magad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!