Miért nem tudják a szüleim elfogadni a stílusom?
"Na most a szoknyából ítélve megkockáztatom, hogy nem egy skót fiúról van szó. A blúz után meg pláne."
Ódivatú vagy, nem haladsz a korral.
Manapság már lehet, hogy a szülei egy meleg férfipár, akik elvárják, hogy a fiacskájuk is szoknyában ugráljon, és nem nézik jó szemmel, hogy férfinak öltözik.
Tehát, hogy jól értsem: az a bajuk, hogy sportosan öltözködsz? A miértre sajnos nem igazán tudok válaszolni. Biztos azért, mert szülők, és szeretnek belekötni dolgokba. Miket szoktak mondani?
Nálam pont fordítva volt. Én nagyon szeretem a szoknyát, egyberuhákat, magassarkút, ilyesmiket. Tizennyolc éves koromig azt hallgattam a szüleimtől, hogy én miért nem tudok farmert meg pólót hordani, mint a normális emberek. Mostanában már nem foglalkoznak vele, szerintem a te szüleid is megszokják előbb-utóbb. Hány éves vagy egyébként?
22/N
Akkor képzeld el ha fiú lennél és lányosan öltöznél, vagy pár holmit felvennél, valószínű kitagadnának, ennyi csak a különbség.
A szüleid valószínű puritán, polgárias felfogásúak, akik csak szoknya, harisnya, blúz, körömcipőbe tudnak elfogadni, ami elég gáz, majd idővel elfogadnak úgy is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!