Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok a legtöbben ilyen...

A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lányt látok ilyen melegben hosszú nadrágban. Cső farmer nadrág vagy cica nadrág stb. De miért?

2016. máj. 26. 11:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:
70%
Én pl. azért, mert ocsmányak a lábaim. Nagy rés van a combom között, pedig nem olyan vékony, a bokám pedig vastag, azzal meg nem is lehet mit kezdeni. Egyáltalán nem hordok rövidnadrágot, 40 fokban se. Előfordul. Nem mindenkinek lehet topmodell alkata.
2016. máj. 28. 19:55
 32/37 anonim ***** válasza:
46%

"Budaörsön a decathlon előtt 32 fok volt hát az autó hőmérője nem hazudik"

Ja, a tűző napon zárt térben biztos 32 volt. Az autód hőmérőjén ült a csaj hosszúnadrágban? :D

2016. máj. 29. 22:12
 33/37 anonim ***** válasza:
46%
Azért.
2016. jún. 2. 11:44
 34/37 anonim válasza:
80%

Nem egyertelmu????

Onbizalomhiany , narancsbor, vastag combok.

Nem mindenkinek adatik meg az a szerencse , hogy tokeletes, vekony , szep laba lehessen.

En pl 48kgosan is combos voltam es tobb eves edzes, egeszseges taplalkozas, sok viz ivas es egyeb kremezes , infra trener stb utan is narancsboros.

Ilyen a genetikam.

A plusz onbizalom hianyra meg meg rasegit orok baratotok ugye a photoshop, meg a

tobbi. Nagyszeru erzes mindenkit tokeletesnek latni mindenhol,mindig,onmagunkon kivul.

Ergo: igen. Sokan emiatt nem hordjuk a kisnadragjainkat.

2016. jún. 7. 14:16
 35/37 anonim ***** válasza:
0%

Utcso!

Es tudod?!

A kisnadrag erkolcstelen! A kisfiuk is szabalyosan terdigeroben nyomjak!

2016. jún. 7. 15:21
 36/37 anonim ***** válasza:
58%
Mert össze van verve a lábam, zöld, kék, lila színben pompázik. :D Jobban kéne már vigyáznom..
2016. jún. 7. 15:37
 37/37 anonim ***** válasza:

Régebb bármilyen meleg is volt, mindig hosszú nadrágot viseltem, mert önbizalomhiányos voltam, és féltem megmutatni a lábaimat.

Azóta kb. megutáltam a nadrágokat, és szinte mindig szoknyát hordok, de átérzem azt, aki melegbe is hosszúba temetkezik.

2020. ápr. 29. 09:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!