A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?
"Budaörsön a decathlon előtt 32 fok volt hát az autó hőmérője nem hazudik"
Ja, a tűző napon zárt térben biztos 32 volt. Az autód hőmérőjén ült a csaj hosszúnadrágban? :D
Nem egyertelmu????
Onbizalomhiany , narancsbor, vastag combok.
Nem mindenkinek adatik meg az a szerencse , hogy tokeletes, vekony , szep laba lehessen.
En pl 48kgosan is combos voltam es tobb eves edzes, egeszseges taplalkozas, sok viz ivas es egyeb kremezes , infra trener stb utan is narancsboros.
Ilyen a genetikam.
A plusz onbizalom hianyra meg meg rasegit orok baratotok ugye a photoshop, meg a
tobbi. Nagyszeru erzes mindenkit tokeletesnek latni mindenhol,mindig,onmagunkon kivul.
Ergo: igen. Sokan emiatt nem hordjuk a kisnadragjainkat.
Utcso!
Es tudod?!
A kisnadrag erkolcstelen! A kisfiuk is szabalyosan terdigeroben nyomjak!
Régebb bármilyen meleg is volt, mindig hosszú nadrágot viseltem, mert önbizalomhiányos voltam, és féltem megmutatni a lábaimat.
Azóta kb. megutáltam a nadrágokat, és szinte mindig szoknyát hordok, de átérzem azt, aki melegbe is hosszúba temetkezik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!