A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?
Figyelt kérdés
Nagyon sok lányt látok ilyen melegben hosszú nadrágban. Cső farmer nadrág vagy cica nadrág stb. De miért?2016. máj. 26. 11:31
21/37 anonim válasza:
És akkor mi van ha hosszú nadrágot vesznek fel? Ez miért foglalkoztat annyira?
Én személy szerint utálom mutogatni a lábam, mivel nagyon érzékeny és szőrös, ezért csak a borotvát viselem el, de nem fogom mindennap borotválni, csak mert valakinek szúrja a szemét ha melegben hosszú nadrágban vagyok és emellett még nagyon sebes is állandóan pont az érzékenység miatt.Biztosan van neked is olyan szokásod ami mások számára érthetetlen, mégsem rágják magukat rajta:D
22/37 anonim válasza:
32 fokban, ami valójában csak 26 fok volt egyébként, valaki hosszú nadrágban? Azonnal hívd ki a híradót!
Én meg azt is kérdezhetném, hogy miért kolbászolnak mások meg reggel 8 fokban rövid gatya rövid ujjú kombóban ? Meg március elején ?
24/37 anonim válasza:
Én alapvetően nem szeretem a lábamat, mert a vastag a vádlim. Mivel ehhez vékony felsőtest párosul, sokkal előnyösebb nekem a hosszúnadrág. Kánikulában persze felveszem a rövidet, de többnyire azt is csak hétvégén, mert az irodában állandóan megy a légkondi, és néha rendesen hideg van bent... Amúgy szerintem a férfiaknak is lehetne inkább annyi önkritikájuk, hogy 20 fokban ne vegyen fel rövidnadrágot, akinek olyan lába van, mint egy csirkének.
25/37 anonim válasza:
Ma hosszú farmerben láttál egy csajt? :O Nemár! Én ma kb 2 rövidnadrágos embert szúrtam ki a hosszúnadrágos tömegből, pedig tömegközlekedtem, dolgoztam, boltban és étteremben is voltam. Szerintem többek között azért, mert nem volt 32 fok.
26/37 anonim válasza:
Mikor is foglalták törvénybe, hogy nyáron minden nőnek rövidnadrágot vagy miniszoknyát kell hordania? Tudod, én azért hordok hosszút, hogy a magadfajta komplexusos, lábfetisiszta kölyöknek legyen min rágnia magát. Sírva forgolódnál éjjelente, ha látnád azokat a lábakat, amiket takargatunk a utcán, amíg te hisztikélsz amiatt, hogy azt hordjuk, amit kényelmesnek találunk.
27/37 A kérdező kommentje:
Jólvan állítsátok csak a hülyeség 26 fokotokat nem érdekel akkor is Budaörsön a decathlon előtt 32 fok volt hát az autó hőmérője nem hazudik! És tudom hogy most jön az hogy sütötte a nap. Miért a lányt a parkolóban aki sétál vagy áll azt nem pont ugyanúgy süti mint az autót? Okoskodni azt tudtok...
2016. máj. 27. 09:37
29/37 anonim válasza:
Mert még fehérek a virgácsaik. Majd ha beindul a strandszezon, és lesz némi színük, lekerülnek a hosszú nacik.
30/37 anonim válasza:
Gondolom a lábmutogatós fiúk is tetszenek. Sokan úgy járnak utcán, boltba, mint ha a strandon lennének. Szerintem ez is gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!