Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok a legtöbben ilyen...

A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lányt látok ilyen melegben hosszú nadrágban. Cső farmer nadrág vagy cica nadrág stb. De miért?

2016. máj. 26. 11:31
1 2 3 4
 21/37 anonim ***** válasza:
85%

És akkor mi van ha hosszú nadrágot vesznek fel? Ez miért foglalkoztat annyira?

Én személy szerint utálom mutogatni a lábam, mivel nagyon érzékeny és szőrös, ezért csak a borotvát viselem el, de nem fogom mindennap borotválni, csak mert valakinek szúrja a szemét ha melegben hosszú nadrágban vagyok és emellett még nagyon sebes is állandóan pont az érzékenység miatt.Biztosan van neked is olyan szokásod ami mások számára érthetetlen, mégsem rágják magukat rajta:D

2016. máj. 26. 20:30
 22/37 anonim ***** válasza:
88%

32 fokban, ami valójában csak 26 fok volt egyébként, valaki hosszú nadrágban? Azonnal hívd ki a híradót!

Én meg azt is kérdezhetném, hogy miért kolbászolnak mások meg reggel 8 fokban rövid gatya rövid ujjú kombóban ? Meg március elején ?

2016. máj. 26. 20:42
 23/37 anonim ***** válasza:
32 fok még nem volt.
2016. máj. 26. 21:06
 24/37 anonim ***** válasza:
67%
Én alapvetően nem szeretem a lábamat, mert a vastag a vádlim. Mivel ehhez vékony felsőtest párosul, sokkal előnyösebb nekem a hosszúnadrág. Kánikulában persze felveszem a rövidet, de többnyire azt is csak hétvégén, mert az irodában állandóan megy a légkondi, és néha rendesen hideg van bent... Amúgy szerintem a férfiaknak is lehetne inkább annyi önkritikájuk, hogy 20 fokban ne vegyen fel rövidnadrágot, akinek olyan lába van, mint egy csirkének.
2016. máj. 26. 23:01
 25/37 anonim ***** válasza:
84%
Ma hosszú farmerben láttál egy csajt? :O Nemár! Én ma kb 2 rövidnadrágos embert szúrtam ki a hosszúnadrágos tömegből, pedig tömegközlekedtem, dolgoztam, boltban és étteremben is voltam. Szerintem többek között azért, mert nem volt 32 fok.
2016. máj. 26. 23:16
 26/37 anonim ***** válasza:
92%
Mikor is foglalták törvénybe, hogy nyáron minden nőnek rövidnadrágot vagy miniszoknyát kell hordania? Tudod, én azért hordok hosszút, hogy a magadfajta komplexusos, lábfetisiszta kölyöknek legyen min rágnia magát. Sírva forgolódnál éjjelente, ha látnád azokat a lábakat, amiket takargatunk a utcán, amíg te hisztikélsz amiatt, hogy azt hordjuk, amit kényelmesnek találunk.
2016. máj. 26. 23:25
 27/37 A kérdező kommentje:
Jólvan állítsátok csak a hülyeség 26 fokotokat nem érdekel akkor is Budaörsön a decathlon előtt 32 fok volt hát az autó hőmérője nem hazudik! És tudom hogy most jön az hogy sütötte a nap. Miért a lányt a parkolóban aki sétál vagy áll azt nem pont ugyanúgy süti mint az autót? Okoskodni azt tudtok...
2016. máj. 27. 09:37
 28/37 anonim ***** válasza:
Úgy látszik, nem.
2016. máj. 27. 11:30
 29/37 anonim ***** válasza:
41%
Mert még fehérek a virgácsaik. Majd ha beindul a strandszezon, és lesz némi színük, lekerülnek a hosszú nacik.
2016. máj. 27. 14:33
 30/37 anonim ***** válasza:
20%
Gondolom a lábmutogatós fiúk is tetszenek. Sokan úgy járnak utcán, boltba, mint ha a strandon lennének. Szerintem ez is gáz.
2016. máj. 27. 16:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!