Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » A lányok a legtöbben ilyen...

A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?

Figyelt kérdés
Nagyon sok lányt látok ilyen melegben hosszú nadrágban. Cső farmer nadrág vagy cica nadrág stb. De miért?

2016. máj. 26. 11:31
1 2 3 4
 11/37 anonim ***** válasza:
88%

A 20 fok szerintem nem rövidnadrágos idő.

Én amúgy azért nem járok rövidben, mert nem szeretem a lábam: vastag a bokám, görbe a térdem, eee szóval utálom. Ha nagyon durván meleg van, akkor otthon rövidben vagyok, meg kirándulni , nyaralni abban megyek, de ez sem az a fenékig érő rövidnadrág, hanem térdig érő.

2016. máj. 26. 12:58
 12/37 Sunshinedoll ***** válasza:
87%
Hetero pasik miért vesznek fel strandpapucsot meg rövidnadrágot, amint előbújik a nap márciusban?
2016. máj. 26. 13:01
 13/37 anonim ***** válasza:
39%
Szerintem mert a nadrágos divat hódit, nagyon bejön a legtöbb csajnak, nincs kedve szoknyásan, harisnyásan járni, rövidnadrág meg reggel hűvös, harisnyával meg ciki. Akkor marad a farmernadrág általában.
2016. máj. 26. 13:07
 14/37 anonim ***** válasza:
93%
Mert nekik úgy tetszik, úgy kényelmes. Attól hogy meleg van még nem kell automatikusan mindenkinek rövidben járnia.
2016. máj. 26. 13:20
 15/37 anonim ***** válasza:
92%

Számos oka lehet:

bőrprobléma

érzékenység

nem volt ideje szőrteleníteni

előírás a munkahelyén

nem szereti a rövidet

hajnalban indult és még hideg volt

stb.

stb.

Amúgy a 20 és a 40 fok nagyon nem ugyanaz.

De tulajdonképpen miért fáj neked, miben vannak? (Privit ne írj nekem, mert már az összes lábfetisiszta usert letiltottam itt.)

2016. máj. 26. 14:09
 16/37 anonim ***** válasza:
83%

Előfordul, hogy nincs időm leepilálni a lábam, akkor én is inkább egy vékony amyagú hosszú nadrágot húzok fel.

Régen 10 kilóval többet nyomtam, én nagyon dundusnak tartottam magam, ezért nem húztam fel sosem rövid nadrágot. Kellemetlenül éreztem magam benne. Most is csak akkor húzok fel, ha alkalom kínálkozik, egyetemen pl szerintem nem illik pitsagatyában tolni. De sokan nem így gondolják.

2016. máj. 26. 14:50
 17/37 anonim ***** válasza:
51%
Nem szereti mutogatni a lábát mert túl vastag a combja
2016. máj. 26. 15:20
 18/37 anonim ***** válasza:
51%
Nekem 21-22 fokban nincs melegem leggingsben. 30-40 fok közel sem volt. :)
2016. máj. 26. 15:24
 19/37 anonim ***** válasza:
96%
20 fok környékén szerintem érthető, hogy nem rövidnadrágban szaladgálunk. 30-40 fokban viszont nyilván már más, olyankor én például jobban preferálom a rövidnadrágot vagy rövidebb egyberuhát. Olyankor meg az a gond, és "k*va" vagyok, szóval így is úgy is mindegy, mit veszek fel, mindig lesz, akinek problémát okoz. Úgyhogy inkább arra fókuszálok, hogy mikor miben érzem jól magam. Huszon-pár fokban még a hosszúnadrágban általában. :)
2016. máj. 26. 15:59
 20/37 A kérdező kommentje:
Jajj de rá álltatok erre a hülye 20 fokra! Miért csak ezt fogtátok fel belőle? Ma 32 fokban délben Budaörsön láttam csajt hosszú farmerban!
2016. máj. 26. 19:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!