A lányok a legtöbben ilyen 20-30-40 fokos nyári melegben is miért járnak hosszú nadrágban?
Szerintem 20 fokban még nem kell rövidnadrágot felvenni. De amúgy van sok vékony anyagú, szellőző nadrág, így nem szükséges a rövidgatya.
Alternatíva: nem borotválták le a lábukat :D
Csomó oka lehet. Hsoszú andrágban kélyenmesebben érzi magát. Érzékeny a bőre, és nem akarja, hogy a lába leégjen. Nem szőrtelenített, és nem akarja mutogatni - itt jegyzem meg, ha nem szőrtelenítene egy lány, és úgy menen ki, akkor a társadalmi nyomás maitt meg az lenne a kérdsénél, hogy "Há hogy lehet má, hogy egy csomó lány nem borotválja lábát, hogy néz má ki, oszt még mutogatja rövidnadrágban nyáron. Egyáltalán nem érzi náyron kényelmetlennek a hosszú nadrág viselését és így tovább.
Ahány ember, annyi ok. Biztos vagoyk benne, hogy neked is van olyan öltözködési szokásod, ami másnak furcsa, neked meg fel se tűnik.
Hát ne haragudj... de 20-25 fokban nem fogok rövidnadrágban vagy rövidszoknyában rohangálni.Arról meg nem is beszélve,hogy ekcémás a bőröm... ameddig javul,addig biztosan nem fogom mutogatni pláne,hogy a sok buta,primitív ember beszólogasson...(mert volt erre precedens)Nagyon nem hiányzik!
Képzeld! 20 fokban én még szoktam lezser kardigánokat is hordani :D mekkora főben járó bűn!
A viccet félre téve,a 20 fok még egyáltalán nem kánikula.30-40 fokban viszont nem igazán járnak az emberek hosszúnadrágban :) Aki meg még is,biztosan meg van a miértje (bőrbetegség,fényérzékenység etc.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!