Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Miért nem hord szinte egy...

Miért nem hord szinte egy lány sem élére vasalt nadrágot?

Figyelt kérdés
Pedig az olyan csinos és nőies! De mindenkin farmer van, mert azt mondjak, hogy az a fiatalos, míg az elegáns nadrág szerintük "öreges". :( Miért alakult ki ez a gondolkodásmód?

2016. máj. 12. 15:08
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%
Én csak röhögni jöttem ide XDDDD
2016. jún. 20. 20:26
 42/43 anonim ***** válasza:
100%
te is?:D
2016. júl. 19. 14:17
 43/43 anonim ***** válasza:

Úristen nem hordok szövetnadrágot, hanem farmert, nem vagyok nőies nő, nincs egyéniségem, mi vagyok akkor, mi? Talán egy bojler?

Kérdező, ha a szövetnadrág a fétised, akkor keress olyan nőt, aki olyat hord. Ha nem találtál, nem az a megoldás, hogy szapulod az összes többi nőt, akik jobban szeretik a farmert. Nehéz lehet párt találni, akinek ugyanaz a fétise, vagy bevállalja a kedvedért, de el kell fogadni, hogy a nők nem fognak csak azért szövetnadrágot hordani, hogy te jobban érezd magad.

2016. júl. 19. 19:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!