Lanyok miert szoktaktok olyan rovid nadragot hordani amibol kint a feneketek?
Figyelt kérdés
2016. febr. 16. 11:55
1/26 anonim válasza:
Mert szeretjük! (már aki hordja) ennek a nacinak pont ez a célja!
2/26 anonim válasza:
Én nem szoktam. Szerintem nagyon közönséges.
És egyébként sem szeretem, ha mindenki engem bámul.
Strandra, tengerpartra tudom elképzelni az ilyen és ehhez hasonló lenge öltözékeket, de a városban, utcára nem.
3/26 anonim válasza:
Kettesnel a pont!
Valoban kozonseges es izlestelen!
A viselojet jellemzi...
4/26 A kérdező kommentje:
szeretitek ha all a farok
2016. febr. 16. 16:54
5/26 anonim válasza:
Hímek! Fogjátok fel, hogy a lányok nem a pasik kedvéért vesznek fel ruhákat, hanem mert nekik az tetszik... ennyi.
6/26 A kérdező kommentje:
Haaat de hogy?Azert hordja emrt szereti ha nezik a seget,lehet kulon kerdest irni errol
2016. febr. 16. 17:12
7/26 anonim válasza:
Nem minden lány hord olyat.... Csak álltalában öket veszitek észre..(már bocs ha te nem) szerintem erre nem fog olyan válaszolni aki hord olyat... Ők lehet szeretik ha nézik mert csak a "szépség" adatott meg neki....
A másik fele pedig azt a fjtát szereti és ennyi..
10/26 anonim válasza:
Utálom a farmeres lányokat, hát még aki ezt mini farmerral tetézi. Igényes férfiként tuti nem kéne ilyen "lány".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!