Lanyok miert szoktaktok olyan rovid nadragot hordani amibol kint a feneketek?
Mert akinek jó alakja van benne, azon nagyon szépen áll. A combközépig érő rövidnadrágok senkinek sem állnak jól (kivéve a lengébbek, amik nem tapadnak).
A legtöbb lányt pedig pont nem érdekli, hogy te megnézed-e vagy sem, hidd el, jobban undorodunk a bámészkodó pasiktól, mint te a ténytől, hogy ilyen nadrágot hordunk. :)
21/L
Utolso!
Azert ezt te sem gondolod komolyan amit irtal!
A combkozepig ero senkinek nem all jol?
Akkor egy jo alaku fiu miert jar olyanba hogy mindenet takarja?
Undorodtok a baneszkodo pasiktol, de azert a fel pitcsatok kint van?
Okot adtok ra de ne nezzen senki?
Mi masert veszitek fol ha nem ezert!
A butasagod csak a korodnak koszonheto...
Nem akartam reagálni rád, de a koromnak köszönhető kijelentés kiborított...:D
Hogyha nem ismered el a gondolataimat, csak azért, mert 21 vagyok, akkor valószínűleg te olyan korú lehetsz, aki úgy nőtt fel, hogy nem nagyon találkozott ilyen rövid nadrággal, így nem tudja hova tenni magában. (Mivel a konkrét korod nem tisztázódott, tegezlek)
Nekem már természetesek ezek a ruhák, és a naiv kis világomban merem remélni, hogy a korosztályomnak is, ezáltal nem bámulnak és nem is érzik magukat erre felszólítva. Ha ez nem így van valakinél, az az ember engem soha az életben nem fog érdekelni, sem az, hogy mit gondol, mit csinál. Így már látod, miért tudom kijelenteni, hogy nem az a célom, hogy bámuljanak a pasik? Szerintem az a normális, ha maximum megállapítod a tényt, hogy jól nézek-e ki vagy sem, és ennyi, nem a seggemmel törődsz még hosszasan. Jól kinézni pedig nyilván minden lány szeretne, ebbe kár belekötni.
Egyébként a combközépig érő nadrág tényleg nem áll jól senkinek, bár egyértelműen lányokra gondoltam, hiszen rólunk szól a kérdés... Tehát ez a fiúknál mi a helyzet érv elég logikátlan.
Tartom magam ahhoz, hogy a nagyon rövid nadrág nem vágja ketté az alakomat, hanem gyönyörűen követi azt, így nagyon jól tud állni.
Kérdés: te pl. az akt festményekben sem a művészi szépséget keresed, hanem a nyers szexualitást?
Erre csak annyit valaszolnek , hogy En nem a korom miatt itelem el ezt a viseletet hanem mert van bennem izles es jo erzes aminek koszonhetoen ugy erzem ez mar kisse kozonseges es alpari viselet , foleg ha utkozben kell beterned egy hivatalos helyre!
Nem hinnen hogy hozzam hasonlo jo erzesu ember kivancsi lenne a Te es a hozzad hasonlo lanyok felig kibuggyant hatsojara!!!
Es valoban ez a kornak tudhato be mert vannak jobb alaku 40-es nok nemelyik 20 evestol de ilyen kozonsegesen nem mutatkoznak!
Varom a litaniadat...!
#16-os vagyok.
De en sose ertettem hogy a velem egy idos lanyok meg az idosebbek is mi a francnak vesznek fel egy ilyen izet mar..
17 eves vagyok es sose gondolkoztam azon hogy ha kiteszem a seggem vagy mellem hany pasi tekintetet fogom magamra vonzani. Van 1 par szep szemem, szep arcom, hajam nezzek azt elso sorban!
Pontosan!
Te egy mintapeldany kene hogy legyel azoknak akik erkolcstelen feslettek es nem olyan a hozzaallasuk mint a Tied!!
De meg az is lehet,hogy nekik nincs ket szep szemcskejuk,szep pofijuk mint Neked es csak a testukkel tudjak magura vonni a pasik figyelmet, pedig reszemrol az olyan lany mint Te sokkal tobbet er!!
egyébként hozzáteszem, hogy ha bemegy egy lány valami plázaüzletbe, szinte csak ilyenekkel találkozik, mert már sima fazonú rövidnadrágot nagyon kevesek forgalmaznak. jóformán nem találni olyat, ami ne akkora volna, mint egy normál bugyi :D
(ezért hordok goásnadrágot.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!