Lanyok miert szoktaktok olyan rovid nadragot hordani amibol kint a feneketek?
én csak azt nem tudom, hol láttok ti ilyeneket. én kettőt láttam a nyáron, pedig pesti vagyok. napi szinten a westendbe járok kajáért, illetve a nagykörúton munkába, megfordulok elte környékén, illetve újpesten, mégse látok ilyeneket, pedig viszonylag jól bejárom pest forgalmas helyeit. :D na mindegy.
nekem sem tetszik amúgy, én azért nem venném fel, mert zavarnának a bámulók. na meg nem is tetszik annyira, és leülni benne gusztustalan érzés lenne. :D
nyilván sok lány veszi fel azért, hogy dögös legyen (sokaknak tetszik is), sokan saját kedvtelésből. szerintem az a legszánalmasabb, amikor ilyennel jönnek, hogy erkölcstelen lehet csak, meg a szépségén kívül nincs más blabla. nekem nincs bajom a meztelen test látványával, nem vagyok begyöpösödött, keresztény stb stb.
mások öltözködésével foglalkozni kissé olyan számomra, mint amikor melegeken vitatkoznak olyanok, akiknek konkrétan semmi közük hozzá, mégis azon vitatkoznak, hogy idegen emberek kivel szexelnek. vannak ilyen érthetetlen dolgok az életben, az emberek pedig szeretnek gyűlölködni, kibeszélni a másikat. nem tudom konkrétan mivel árt bárkinek is egy segget nem takaró rövidnadrágos lány.
Vicces ahogy valaki a tetőtől talpig bebugyolálást és a seggmutogatást tartja csak lehetséges opciónak. Nem vall szűk látókörre, áh...
Egyébként én is körülbelül három lányon láttam ilyesféle nadrágot idén. Szerencsére ez nem sok. Roppant gusztustalan, értelmes férfi nem kezd ilyenekkel, max dugás céljából.
Én azt vallom, hogy senkinek semmi köze a ruháinkhoz, egészen addig még bizonyos morális szint alá nem süllyedünk vele. Ez a környezet számára is kellemetlen és visszataszító. Így leülni nyilvános helyen? Pff. Szexin lehet öltözni anélkül is, hogy közönséges legyen valaki. Vegyétek csak fel, csak ne csodálkozzatok, hogy riban©nak néznek titeket.
Mert kényelmes, nem melegit annyira, tetszik. Ennyi!
Mások véleménye meg nem érdekel. Jó, sportos a testem, szóval mièrt ne venném fel? :)
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!