Miért nem hord szinte egy lány sem élére vasalt nadrágot?
" ők is tök igénytelenül és nőietlenül néznek ki"
Hát ezeken a képeken, ezzel a külsővel igen, igénytelennek, átlagosnak néznek ki! Nem mondom azt, hogy nem nők! Női neműek, hiszen nem férfinak születtek. Emberi szempontból az ég egy adta világon nincs velük semmi probléma. De szerintem te is tudod, hogy csak attól általában nem fog megtetszeni egy fiúnak egy lány, hogy mondjuk az kedvesen szól hozzá. Nyilván ez is nagyon fontos, de ez önmagában inkább csak egy barátsághoz elegendő. Ahhoz a bizonyos szikrához kell az, hogy a nőies külsejével és személyiségével egyszerre bűvöljön el valakit. Na ez pedig nehezen megy szerintem akkor, ha már első látásra ugyanolyannak tűnik, mint bármelyik másik lány, nincs egyénisége, csak másokat majmol az öltözködésével, mert az a menő. Értem én, hogy ettől még lehet, hogy belülről hú de csodálatos amúgy, de akkor meg miért nem fejezi ki ezt a külsejével is? Nem így lenne egyértelmű és logikus? Az öltözködés igenis hozzátartozik a személyiségünk kifejezéséhez! Nyilván nem kell túlzásokba esni: én sem öltönyben flangálok minden nap, nőknek sem kell kisestélyiben meg kosztümben...
De attól még öltözködhetünk úgy, hogy azzal kifejezzük a nemünkhöz való tartozást, s a személyiségünket is. Nem kell nagy dolgokra gondolni... senki se várja el, hogy valaki minden nap pucc-parádéba szedje magát. De miért akarjak egy olyan lányt jobban megismerni, aki első látásra pont ugyanúgy néz ki, mint bárki más? Mi keltse fel akkor az érdeklődésemet iránta? Honnan tudjam, hogy ő más mint a többi?
az egy dolog, hogy átlagosak, de azért ne keverjük már össze az átlagost az igénytelennel. látszik, hogy adnak magukra, tiszták, ápoltak stb, attól még, hogy neked nem tetszik, nem igénytelen. nekem se tetszik pl. a barna ing, de attól még nem lesz igénytelen. lehet, hogy te nem mondtad, hogy nem nők, de az egyik nagyon értelmes hozzászóló pont ezt állította, a kommentem elsősorban neki szólt.
amúgy meg, miért kéne nekem a külsőmmel mindenáron kitűnnöm? attól még, hogy átlagosan öltözködöm és nem akarok erőltetetten kitűnni, mint valami kisebbségi komplexusos szerencsétlen, belsőleg lehetek nagyon is érdekes és különleges. én pont azt vettem észre, hogy a legunalmasabb, jellegtelenebb személyiségek keresik mindenáron a feltűnést külsőleg. de nekem aztán tök mindegy, hogy szerinted mit jelent a farmer, én kb minden nap azt hordok és nem érzem magam se nőietlennek, se igénytelennek, se átlagosnak, se unalmasnak. szerencsére a legtöbb fiúnak bejön a farmer, szóval igazából nekem lényegtelen a véleményed, csak rá akarok mutatni, hogy a nőietlen és igénytelen szavakat teljesen rosszul használod.
de akkor további jó keresgélést a szövetnadrágos szuperkülönleges és igényes lányok között! (mintha egy szövetnasrágban nem lehetne valaki tök unalmas, igénytelen, trampli..)
Na akkor te nagyon eltévedt utolsó, önmagát utáló 73 százalékos!:) Primitív vagy, mint a virágföld. Van nő és nő. Az eredeti nő szövetnadrágot hord, de farmert is hordhat. Meg bármit. Az eredeti nő maga a szövetnadrág. A jelleme egy finom szövet, nem egy igénytelen, durva farmer. Oda működik, de vissza már nem. Szövetnadrágos farmerban is szövetnadrágos, de farmeres szövetnadrágban már csak egy farmeres. A jellemet nem fogja megadni a farmer, de a szövetnadrág intelligenciáját és nőiességét simán bele lehet bújtatni farmerbe. És jó ha tudod, hogy pár éve minden fiatal lány szövetnadrágban járt...:) Nem tudom, hol voltál 2004 körül, de biztos nem éltél még, vagy barbibabáztál.
Számomra ilyen egy igazi nő:
"lázadó kis rágógumi szagú tini vagy, messze a női értékrendtől"
mindezt abból szűrted le, hogy hordok farmert. oké, gratulálok. egyébként én is huszonéves vagyok és elég jól emlékszem, hogy a farmer 10 éve is ugyanolyan nagy divat volt, mint ma, csak akkor még más fazon volt a menő, szóval ezzel a 'régen bezzeg' dumával most nem sikerült behülyíteni, mert én is tudom, mi volt 'régen' és nem igaz, amit állítasz. sőt, anyukámnak is rengeteg farmere volt tinikorában. szerintem te inkább 60-70 évvel ezelőttre gondolsz. de mondom, nekem aztán teljesen mindegy, mire izgulsz meg szerinted ki a nőies, csak azt nem bírom elviselni, amikor valaki hülyeségeket beszél és közben teljesen felsőbbrendűnek hiszi magát.
MAJD TE MEGMONDOD NŐ VAGYOK-E :DDDDDDD
úristen, hol élsz te? remélem, ez vicc volt. nyilván arra van szükségem, hogy interneten vadidegen szövetnadrág rajongók egy kép alapján megmondják rólam, nő vagyok-e. na ne röhögtess már:D nem tudom, kinek képzeled te magad.
tudom enélkül is, hogy nő vagyok és ne aggódj, kapok ezzel kapcsolatban elég sok pozitív visszajelzést, nincs rá szükségem, hogy te eldöntsd, "nő vagyok-e".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!