Miért nem hord szinte egy lány sem élére vasalt nadrágot?
Figyelt kérdés
Pedig az olyan csinos és nőies! De mindenkin farmer van, mert azt mondjak, hogy az a fiatalos, míg az elegáns nadrág szerintük "öreges". :( Miért alakult ki ez a gondolkodásmód?2016. máj. 12. 15:08
1/43 anonim válasza:
Már megint te? Fogd már fel hogy kb egyedül neked tetszenek ezek a csesznye szovetnadragok.
2/43 anonim válasza:
Nem öreges hanem borzasztóan ódivatú. Már a falusi rokonaim se hordják hála az égnek.
3/43 anonim válasza:
Csak nem a 24 éves nyugdíjasnak öltöző mami vagy? :D
Te miért nm fogod már fel, hogy veled van a baj, és nem mindenki mással?
4/43 anonim válasza:
nem divatos és nem kényelmes, ennyi
5/43 anonim válasza:
Én hordok néha, szerintem vannak divatosak. Tény viszont, hogy reggelente azzal elcseszni negyedórát, hogy élt vasaljak egy nadrágba, lehetőleg egy szárba csak egyet, na ahhoz nincs sok kedvem.
6/43 anonim válasza:
Eeee... na helló megint te???!
Egy irodában vagy bankban, ahol fehér blúz meg nadrág a kötelező, ott még okés, de utcára szerintem nem.
A farmer mindig divat és fiatalos, élére vasalt nadrágot meg általában 50 felett hordanak.
8/43 anonim válasza:
9/43 anonim válasza:
szövetnadrág fétises visszatért! attól nem lesz jobb, ha pér hetente beírsz ide, senkit nem fogsz ezzel megtéríteni.
a kérdésre a válasz:
- mert nem kényelmes
- mert hétköznapra minek kiöltözni
- mert általában bénán néz ki
10/43 anonim válasza:
#8 amit te linkeltél, azzal semmi baj, de a kérdező visszatérő vendég már itt és hidd, nem az ilyen csini nadrágokra gondol, hanem a szocreál, csúnya maminacikra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!